Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magas lányok/nők, ti viseltek...

Magas lányok/nők, ti viseltek magassarkú cipőt?

Figyelt kérdés

Ha nem akkor nem rossz érzés, hogy nem hordhattok mert különben még magasabbak lennétek, és kinéznének titeket az utcán vagy egyéb helyen?

Én 177 cm magas vagyok, de megszakad a szívem hogy nem hordhatok ilyen cipőket max ha egyedül vagyok. :( Nagyon szomorú vagyok emiatt.

Ti hogy vélekedtek? Esetleg van köztetek olyan aki felvesz egy-egy alkalomra magassarkút?

Leginkább 170-175 cm feletti nők válaszát várom.

20/L

2017. okt. 17. 19:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
1,73 vagyok, de mivel utálom a magassarkúkat, ezért ez a kérdés nem okoz ilyen komoly lelki traumát az életemben... :))
2017. okt. 18. 09:06
 12/21 anonim ***** válasza:
90%
En 174 centi vagyok, es epp nagyjabol egy hete vettem egy 11 centis sarku gyonyoru himzett bokacsizmat. Hat, hulye lennek nem hordani :D. Meg amugy is alapbol szinte mindennap valami kisebb sarku bokacsizmat hordok telen pl. A titok hogy megfelelo magassagu pasit kell valasztani :D
2017. okt. 18. 11:03
 13/21 anonim ***** válasza:
174 cm magas vagyok és én szoktam hordani magassarkút. Hétköznapokon csak közepesen magas sarkú csizmákat szoktam hordani, amiben kényelmesen meg lehet tenni nagyobb utakat, de ha valami ünnep, alkalom van akkor elég magas platformos cipőket szoktam felvenni. Nem zavar, ha kinéznek a magasságom miatt. Sokszor úgyis ellenőrzik ilyenkor hogy magassarkúban vagyok-e és legalább megcsodálhatják a szép cipőimet. :)
2017. okt. 18. 11:18
 14/21 anonim ***** válasza:
177 magas az exem. Simán felvett magassarkú cipőket. Szerencsére még egy 10 centissel is pont ugyanakkora volt, mint én. Viszont, ha magasabb lett volna benne, akkor sem zavart volna. Szerintem kifejezetten esztétikus látvány, ha egy magas lány platformos/magassarkú lábbelit visel.
2017. okt. 18. 17:38
 15/21 anonim válasza:
Én csak most olvasom 2022-ben, de ha még érdekel itt van. Én még csak 14 éves vagyok, de 173-4cm és még azt mondják hogy fogok nőni. Sok ünnepségre ahol ki kell öltözni és általában olyan 6 cm-s magassarkút veszek fel. Engem különösebben nem zavar, vannak nálam magasabb lányok meg amugy is a modellek minimális magassága 178cm. Ne félj költözni, felvenni egy magassarkút! Örülj hogy ilyen szép magas lehetsz. (a barátaim mindig a magasságomra irigykednek. Amúgy meg a későbbiekben biztos hogy nagyobb sarkúakat is fogok hordani, a párom meg majd magasabb lesz nálam :-) (még egy példa Gelencsér Timi is 172 cm és szinte mindig 10-15cm platformos magassarkuban van)
2022. jan. 21. 07:12
 16/21 anonim válasza:
*sok ünnepségre járok, ahol ki kell öltözni
2022. jan. 21. 07:20
 17/21 anonim ***** válasza:
Ez a nő miért akar ennyire kínzóeszközt hordani?
jún. 3. 07:23
 18/21 anonim ***** válasza:

15-ösnek:

14 éves vagy (voltál), és már ennyire ribisedel elfelé? Hát szánalmas mit mondjak.... A prostik járnak magassarkúban. Ilyen fiatalon elkezdeni a ribiséget, te jó ég.

jún. 3. 07:27
 19/21 anonim ***** válasza:

18.

A magassarkúnak semmi köze a “ribisidéshez”. Ráadásul írta, hogy sulis ünnepségekre veszi fel.

A magassarkú rendkívűl esztétikus tud lenni. Persze lehet nem is. Ez a többi ruhadarabtól és a gazdája viselkedésétől függ.

2024-ben hagyjuk már ezt, hogy mindent általánosítunk.

júl. 21. 06:14
 20/21 anonim ***** válasza:
178cm vagyok, simán felveszem. A legmagasabb 11 centi, de ezt csak alkalmakkor hordom. Hétköznapra 6-8 centis szandálokat vagy bokacsizmákat veszek fel. Viszont nem minden nap, mert nem jó a lábnak. Heti 2-3 alkalom elég ^^.
júl. 22. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!