Gáz ha kövér nő hord ilyesmi magassarkút?
2017. szept. 17. 23:56
1/11 anonim válasza:
Mindig komikus hatást kelt, amikor egy dagadt nő próbál szexi lenni. Nem az, nem vonzó, hiába mázolja ki magát meg mászik fel tűsarkakra, mert akkor is csak egy dagadt tehén.
2/11 A kérdező kommentje:
Szerintem ennek a cipönek nincs sok köze a tűsarokhoz
2017. szept. 18. 00:29
3/11 anonim válasza:
Szia! Szerintem ez nem attol fugg, hogy valaki milyen telt, inkabb, hogy illik-e a lanyhoz. Az elso valaszolot nem ertem, egy ducibb csaj miert ne lehetne szexi?;) 17/L
4/11 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy Neked tetszik és kényelmes. Ha igen, akkor irreleváns, hogy más mit gondol.
5/11 anonim válasza:
Ez a fajta csizma pont előnytelen vastagabb labakra de amúgy miért ne vehetne fel egy telt nő magassarkú cipőt?
6/11 anonim válasza:
ha illik hozzád, a stílusodhoz, a hétköznapjaidhoz, és tudod is hordani, akkor miért ne. ez nem a testalkattól függ.
7/11 anonim válasza:
Én mindig örülök ha meglátom, hogy attól, hogy valakin van egy kis felesleg csinos is lehet. Mert így van lehet csinosan felöltözni akkor is ha nem vagy 50 kiló.
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
szerintem sem gát bár én nem értek az ilyesmihez.
Azt viszont tudom hogy egy telt lány lehet szexi sőt nagyon is jobban mint vékonyabb társaik.
10/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, nyugodtan felveheted ha úgy érzed jól áll és örömmel hordod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!