Nagyon ciki fiúként női fehérneműt vásárolni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, először is igen, heteró vagyok, viszont van egy tangám amit imádok hordani, aztán szeretnék még egy párat, meg többfélé (tudom, hogy vannak férfi tangák is, de azok valahogy nem tetszenek, ha tetszenének már vettem volna belőlük) aztán az lenne a kérdésem, hogy mennyire ciki bemenni egy női fehérnemű üzletbe és letenni egy pár bugyit vagy szettet, hogy ezt kérném? Sokszor nézelődtem már, az ilyen kirakatok előtt is mindig megállok, mert nagyon tetszenek a női fehérneműk, de még sajnos nem igazán volt bátorságom bemenni:(
19F
2021. aug. 21. 08:50
41/44 anonim válasza:
Ha bemész egy olyan helyre ahol van billiárd asztal és csak játszani mész be és veszel pl rostos levet akkor sem szolgálnak ki ha nem vagy 18, hitetlenkedhetsz de én jártam így. A másik meg hogy fehérneműt veszel a barátnődnek akivel nem szexelsz ???, ezt szerinted elhiszi valaki ???. Nem a fehérneművel volt gondja hanem azzal hogy gondolom ő is úgy volt vele hogy méretben ez egy 15-16 éves lány mérete és ha egy 18+-os egy kiskorúnak vesz szexi fehérneműt akkor az kizárt hogy csak azért veszi meg hogy nézegesse rajta, nyilván akkor szexelnek is, és gondolom ez nem tetszett az eladónak. Mert miután a barátnőm személyiét látta nem volt gondja, azt mondta neki is hogy elnézést, tényleg azt hittem hogy kiskorú vagy. Lehet volt valami rossz tapasztalata az eladónőnek fiatal korában és azért volt. De én nem bizonygatok semmit, én csak azért írtam ezt le mert igen tisztában vagyok azzal hogy nem gyakran előforduló eset. Amúgy csak egy hasonló példát hozok fel, ez egy bevásárló központban volt, sorban álltunk a pénztárnál és egy anyuka a kb 12 éves lányának vett tangát, az eladónő meg egy kb 60 körüli nő lehetett és amikor meglátta a tangákat akkor megjegyezte az anyukának hogy most ez komoly ???, tangát vesz a kislányának ???, hát maga nem normális, az anyuka meg azt mondta, maga eladó, semmi köze hozzá. Én azt gondolom hogy ha az apja vette volna meg a kislánynak akkor az ilyen eladó azonnal levonta volna azt a következtetést hogy az apa dugja a lányát, közben meg lehet az is hogy az apja egyedül neveli a lányát akinek a lánya megkéri hogy vegyen neki pár tangát, mert ilyen is lehet, és hiába mondjátok azt hogy ez hülyeség mert ilyen nincs, sajnos van úgy hogy az eladó elkezd kötekedni és fenyegetőzni, ha nagy bevásárló központban van ilyen akkor még a rendészt vagy ki az, azt is oda hívja az eladó.
42/44 anonim válasza:
Egy 40-es meg nem csaj, hanem érett nő. Legalábbis az én koromhoz képest mindenképp.
43/44 anonim válasza:
Amúgy meg hogy a kérdező kérdésére válaszoljak, ha te hetero vagy és bugyit hordasz már hogyne lenne ciki ???. Basszus férfi vagy vagy fiú, és nem vagy meleg, sem nem vagy bysex, na már most akkor miért hordanál női fehérneműt ???. Ez olyan mint ha egy lány hordana férfi boxer alsót aki hetero és megkérdezné hogy nem e ciki, hát persze hogy az. Látszik hogy nincs barátnőd mert ha lenne nem kérdeznél ilyet, mert akkor ő is azt mondaná hogy biztos hogy nem hetero vagy.
44/44 anonim válasza:
Egyáltalán nem. A tangák nagy részét személyesen választottam, senki nem nézett rám furán, sőt mondták is milyen jó dolga van a barátnőmnek, hogy elhalmozom fehérneművel... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!