Nagyon ciki fiúként női fehérneműt vásárolni?
Sziasztok, először is igen, heteró vagyok, viszont van egy tangám amit imádok hordani, aztán szeretnék még egy párat, meg többfélé (tudom, hogy vannak férfi tangák is, de azok valahogy nem tetszenek, ha tetszenének már vettem volna belőlük) aztán az lenne a kérdésem, hogy mennyire ciki bemenni egy női fehérnemű üzletbe és letenni egy pár bugyit vagy szettet, hogy ezt kérném? Sokszor nézelődtem már, az ilyen kirakatok előtt is mindig megállok, mert nagyon tetszenek a női fehérneműk, de még sajnos nem igazán volt bátorságom bemenni:(
19F
30.
Szerintem tett félre, gondolt arra is hogy a te féléket hogyan kell kezelni.
Nem értem mi bajod 31-es.
Ha valaki crossdresser akar lenni, hát legyen. Viszont az ilyen fétiseknek általában komoly mentális okai vannak amit érdemes kivizsgáltatni. Nem értem eleve hogy ha a fizikai egészségről van szó akkor egy köhintés után rohangál orvoshoz mindenki, viszont ha a lelki egészségről van szó akkor elbagatelizálják. Ha azért hordana női bugyit mert kényelmesebb, az nem lenne probléma, én is vettem már női osztályon farmert. Viszont már melltartókról is volt szó ami már szexuális deviancia jele és ki tudja hogy milyen trauma tette őt ilyenné, mit nyomhat el magában stb.
33!
Árt ezzel valakinek??
Nem!
Ha neki ez örömet szerez akkor had csinálja, semmi közöd hozzá.
Az anális szex veszélyesebb, és mégsem mennek pszichológushoz vele…
Csak hogy ellenpéldázzak.
"egy 15-16 éves lány meg kiskorú, és egy kiskorú meg felnőtt 18+ éves között nem lehet szexuális kapcsolat. Szóval az eladónak hiába magyaráztam hogy barátnőm 18 éves, nem hitt nekem."
Ezt rosszul tudod. Ha igaz a történeted, én megvártam volna a rendőröket. Bemutatjátok a személyiteket az eladó meg jól beégeti magát. Akkor is ha a barátnőd nincs 18 éves. Bizony! Ugyanis egy 15-16 éves fiatalkorúnak számít. Te, mint 18+ éves akár szexelhetnél is vele teljesen legálisan, ha a fiatalabb fél beleegyezik. [link]
Ne röhögtess már, ennyire nem hülyék a 40-es csajok és a rendőrök sem. Majd pont kijön a rendőr, mert egy eladó csaj betelefonál hogy itt vásárol egy 18-on felüli srác egy kistini méretű bugyit az állítólagos barátnőjének, és most tuti bűncselekményt követ el.
Annyira életszerűtlen történet ez. Jó hogy nem jött ki a TEK meg az egész hadsereg tankokkal.
Az eladók örülnek hogy vásárolsz bármit bárkinek, egyrész semmi közük kinek lesz, másrészt nem is érdekli őket. Őket egy dolog érdekel, a bevétel, és az abból származó jutalék, már ha van.
Ráadásul bármilyen korú férfi vásárolhat bármilyen bugyit bármilyen korú lánynak. Ez nem bűncselekmény. Sőt még az sem bűncselekmény ha a barátnőd 12 éves. Az a bűncselekmény ha a kiskorú barátnődet meg is dugod. Ameddig csak együtt beszélgettek, sétálgattok, meg bugyit veszel neki, de nincs szex, addig nincs bűncselekmény sem.
És minek is kéne a személyit mutogatni egy eladónak, amikor nem cigit, alkoholt, vagy szexuális segédeszközt vásárolsz?
Nevetséges az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!