Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon ciki fiúként női...

Nagyon ciki fiúként női fehérneműt vásárolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, először is igen, heteró vagyok, viszont van egy tangám amit imádok hordani, aztán szeretnék még egy párat, meg többfélé (tudom, hogy vannak férfi tangák is, de azok valahogy nem tetszenek, ha tetszenének már vettem volna belőlük) aztán az lenne a kérdésem, hogy mennyire ciki bemenni egy női fehérnemű üzletbe és letenni egy pár bugyit vagy szettet, hogy ezt kérném? Sokszor nézelődtem már, az ilyen kirakatok előtt is mindig megállok, mert nagyon tetszenek a női fehérneműk, de még sajnos nem igazán volt bátorságom bemenni:(

19F

2021. aug. 21. 08:50
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
81%

30.

Szerintem tett félre, gondolt arra is hogy a te féléket hogyan kell kezelni.

2021. aug. 27. 07:43
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
Hol vetted a t és g stringeket? Privátban mutatsz róluk képet?
2021. aug. 27. 07:58
 33/44 anonim ***** válasza:
28%

Nem értem mi bajod 31-es.

Ha valaki crossdresser akar lenni, hát legyen. Viszont az ilyen fétiseknek általában komoly mentális okai vannak amit érdemes kivizsgáltatni. Nem értem eleve hogy ha a fizikai egészségről van szó akkor egy köhintés után rohangál orvoshoz mindenki, viszont ha a lelki egészségről van szó akkor elbagatelizálják. Ha azért hordana női bugyit mert kényelmesebb, az nem lenne probléma, én is vettem már női osztályon farmert. Viszont már melltartókról is volt szó ami már szexuális deviancia jele és ki tudja hogy milyen trauma tette őt ilyenné, mit nyomhat el magában stb.

2021. aug. 27. 08:21
 34/44 anonim ***** válasza:
82%

33!

Árt ezzel valakinek??

Nem!

Ha neki ez örömet szerez akkor had csinálja, semmi közöd hozzá.

Az anális szex veszélyesebb, és mégsem mennek pszichológushoz vele…

Csak hogy ellenpéldázzak.

2021. aug. 27. 09:44
 35/44 anonim ***** válasza:
2%
Én szeretek a barátnőmnek fehérneműt vásárolni, nem zavar ha más férfi társaim pl rám mosolyognak mint ha azt akarnák mondani hogy férfiként mit turkálsz pl a bugyik között. Ja és a barátnőm is szereti ha meglepem őt ilyenekkel. Nem is értem miért lenne ez gáz ???. Mondjuk barátnőm popsija pici ( 18 évesen olyan méretű bugyi kell neki méretben mint egy 15-16 éves lányra, ezért amikor nem volt velem akkor az eladó részéről ha nem a szokásos helyre mentem be akkor furán néztek rám, kaptam olyan megjegyzést hogy pl ez a méret 15-16 éves kislányokra való méret, én meg annyit mondtam az eladónak hogy oké, de barátnőmnek meg pici popsija van mégis akkor milyen bugyit vegyek neki ???, kérdeztem, nagyobbat csak hogy elhiggye azt nekem hogy nem egy 15-16 éves kislánynak veszek bugyit hanem a 18 éves barátnőmnek ???, erre az eladó válasza az volt hogy szeretné ő látni azt a 18 éves barátnőt, mondtam neki hogy oké ha félreteszi nekem akkor azt amit neki választottam akkor másnap visszajövök vele érte, de meglepetés lett volna neki, erre az eladó, ne nézzem hülyének, örüljek hogy nem szól a rendőröknek, na én ezzel elköszöntem de minden harag nélkül kimentem a boltból, aztán mosolyogtam egy jót, majd amikor később találkoztam barátnőmmel akinek elmondtam hogy bementem egy útba eső fehérnemű boltba és elmeséltem neki hogy az eladó amikor fizetni akartam mit mondott, ekkor ő nagyon aranyosan rám mosolygott, kaptam tőle egy puszit majd azt kérdezte hogy na és mit reagáltál rá ??? elmondtam neki hogy csak azt hogy elmegyünk együtt oda, megkérdezte tőlem hogy miért nem mutattál kettőnkről egy közös képet ???, mire én azt válaszoltam neki hogy hidd csak el arra is lett volna valami hü..e kifogása, pl hogy nem vagy 18. Ekkor elmentünk ketten oda és nagy mosollyal bemutattam neki barátnőmet, köszönt neki barátnőm persze hogy csókolom, majd azt mondta neki hogy tessék elhinni a barátomnak hogy igen a testi adottságom olyan mint egy 15-16 éves lányé, és tessék elhinni hogy 18 éves vagyok, de ekkor még a személyi igazolványát barátnőm nem mutatta meg az eladó nőnek ( aki ránézésre olyan 40 évesnek nézett ki, szóval nem is volt idős ) hanem ő maga ment oda a fehérneműkhöz és csak úgy a elvett egy bugyit és oda ment az eladónőhöz majd magához fogta a bugyit hogy tessék megnézni hogy ez a méret jó nekem, ja és itt a személyim is 18 éves vagyok. Az eladó nő elszégyellte magát és persze bocsánatot kért tőlem, és annyit mondott nekem hogy szép barátnőd van, én meg azt mondtam neki hogy igen, tudom, és akkor most már hogy tisztázódtak a dolgok csak azért is vásárolunk itt még pár dolgot, rám mosolygott az eladó is és majd amikor mentünk fizetni akkor azt mondta hogy a kellemetlenségért amit okozott ad egy kis kedvezményt, majd még egyszer elnézést kért, mondtam neki hogy oké, nem történt semmi, majd távoztunk. Barátnőm meg rám nézett én meg rá, majd jót nevettünk a dolgon. Azzal zártuk le ezt a dolgot hogy barátnőm azt mondta mosolyogva hogy na tessék majdnem miattam lecsuktak téged.
2022. márc. 3. 19:34
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda kamu történet, mióta van korhoz kötve a bugyivásárlás? Mióta tilos pasiként bugyit venni egy akár 15 éves lánynak is? Rendőrt hív? Ugyan miért? Kiröhögi a rendőr az eladót.
2022. márc. 3. 20:25
 37/44 anonim ***** válasza:
0%
Nem azért akart az eladó rendőrt hívni, hanem azért mert azt mondtam neki hogy a barátnőmnek vásárolnám, én már több voltam mint 18, a barátnőm pont 18 volt, de az eladó azt mondta hogy méretileg a kinézet fehérnemű 15-16 éves lányra való, egy 15-16 éves lány meg kiskorú, és egy kiskorú meg felnőtt 18+ éves között nem lehet szexuális kapcsolat. Szóval az eladónak hiába magyaráztam hogy barátnőm 18 éves, nem hitt nekem.
2022. márc. 5. 18:49
 38/44 anonim ***** válasza:
76%

"egy 15-16 éves lány meg kiskorú, és egy kiskorú meg felnőtt 18+ éves között nem lehet szexuális kapcsolat. Szóval az eladónak hiába magyaráztam hogy barátnőm 18 éves, nem hitt nekem."

Ezt rosszul tudod. Ha igaz a történeted, én megvártam volna a rendőröket. Bemutatjátok a személyiteket az eladó meg jól beégeti magát. Akkor is ha a barátnőd nincs 18 éves. Bizony! Ugyanis egy 15-16 éves fiatalkorúnak számít. Te, mint 18+ éves akár szexelhetnél is vele teljesen legálisan, ha a fiatalabb fél beleegyezik. [link]

2022. márc. 5. 19:42
 39/44 anonim ***** válasza:
0%
De akkor nem olvastad el teljesen amit írtam, mert írtam hogy ajándékba vettem volna barátnőmnek, szóval ő nem volt ott amikor vásároltam neki, majd csak amikor mentem elé elmondtam neki a sztorit és megkértem hogy jöjjön el velem hogy bebizonyítsam az eladónak hogy igen is barátnőm 18 éves. Ha jól tudom a törvény úgy szól hogy akkor nem büntetendő egy 18 éven alulival a szex ha a partnere 18 évesnél nem idősebb, oké máig nem néztem ennek utána de én azzal voltam hogy ez így van. Szóval hogy ha 20 vagy annál idősebb a partner akkor büntetik ha egy 15-16 évessel szexel akkor is ha beleegyezik.
2022. márc. 6. 11:22
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

Ne röhögtess már, ennyire nem hülyék a 40-es csajok és a rendőrök sem. Majd pont kijön a rendőr, mert egy eladó csaj betelefonál hogy itt vásárol egy 18-on felüli srác egy kistini méretű bugyit az állítólagos barátnőjének, és most tuti bűncselekményt követ el.

Annyira életszerűtlen történet ez. Jó hogy nem jött ki a TEK meg az egész hadsereg tankokkal.

Az eladók örülnek hogy vásárolsz bármit bárkinek, egyrész semmi közük kinek lesz, másrészt nem is érdekli őket. Őket egy dolog érdekel, a bevétel, és az abból származó jutalék, már ha van.

Ráadásul bármilyen korú férfi vásárolhat bármilyen bugyit bármilyen korú lánynak. Ez nem bűncselekmény. Sőt még az sem bűncselekmény ha a barátnőd 12 éves. Az a bűncselekmény ha a kiskorú barátnődet meg is dugod. Ameddig csak együtt beszélgettek, sétálgattok, meg bugyit veszel neki, de nincs szex, addig nincs bűncselekmény sem.

És minek is kéne a személyit mutogatni egy eladónak, amikor nem cigit, alkoholt, vagy szexuális segédeszközt vásárolsz?

Nevetséges az egész.

2022. márc. 6. 13:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!