Lányok szerintetek ciki ha a férj meglepetésnek fehérneműt vesz?
én tavaly szülinapomra két bugyit kaptam...:D
később karácsonyra párom supermanes alsógatyát kapott.. szerintem semmi ciki nincs ebben, én örülnék egy szép, igényes fehérneműnek :D
Hát ha csak úgy, akkor szerintem nem gáz, de embere válogatja. Alkalomra azért már elég béna és elcsépelt dolog, arról nem beszélve, hogy ez tulajdonképpen neked ajándék ugye. :D
Meg nem árt, ha stimmel a méret, tudod, milyen anyagot és fazont szeret... a férfiak általában csak a kinézetet nézik és nem tudják, hogy milyen baromi kényelmetlen is lehet - még arra a pár percre is, amíg leszeded róla. :D
születésnapra, karácsonyra nem tetszene annyira, kivéve ha valami olyan fehérneműt kapok, amire régóta vágytam esetleg, vagy nagyon tetszik.
csak úgy én is örülnék neki.
Alapjáraton sztem nem ciki. Akkor ciki, ha:
-olyan fehérneműt vesz, amiről tudja, hogy a párjának nem tetszik, de neki igen... azt nem bírom, amikor az ember önmagát ajándékozza meg, de úgy állítja be, hogy a másikat
-egy picit akkor, ha egyáltalán nincsen tisztában a párja méreteivel
Melltartó - esélytelen hogy stimmeljen, hiszen két dimenzióban kell jónak lennie méretileg ÉSMÉG a fazonnak is jónak kell lennie.
Bugyi - felejtős. De én melltartó mániás vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!