Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki ha alkalmi ruhákat...

Ciki ha alkalmi ruhákat mindennapiként hordok?

Figyelt kérdés

[link]

Tehát ilyesmiket.. Fura ez vagy gáz, vagy ti mit gondoltok erről?

2015. máj. 5. 19:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki.
2015. máj. 5. 19:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Én csak azt látom hogy mindig mindenki nagyon néz... pasiknak általában tetszik ahogy én látom, de néhányan már le is krváztak mondjuk, ez ritka és főleg cigányok vagy gyerekek teszik.... a nők pedig néha fintorognak, vagy csak simán bámulnak.
2015. máj. 5. 19:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem ciki, ha ez a stílusod. (Már ha nincs ki mindened, de az alkalmi stílus nem baj.) Ebben nincs semmi megbotránkoztató. A nőknek sokszor ez a reakciójuk, ha náluk a férfiak számára attraktívabb konkurenciát látnak. A fegyver: mosolyogj rájuk kedvesen. ;) 20l
2015. máj. 5. 19:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

hát azért ez annyira nem kirívó...

ha ilyet hordanál, mondjuk, azért az fura lenne.

[link]

2015. máj. 5. 19:21
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ha hétköznapi kiegészítőkkel feldobod + egy farmerkabát akkor nagyon laza stílust keltenek majd :) Ha pedig egy blézert húzol hozzá és egy elegánsabb magassarkút úgy meg csinos
2015. máj. 5. 19:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon jól néz ki.

Végre valaki aki szeret nőiesen öltözködni és nem csak a swagyolo fullcap meg airforce megy nála vastag kutyalánccal.

2015. máj. 5. 19:50
 7/11 anonim ***** válasza:

Tisza Párizs, ;)

Igen a kihívó erős konkurencia, és a kispolgári ízlésvilág sértése.

70-es években emigrált 50-es pasi haverom, ledöbben amikor leabroncsozták a piros kabátja miatt. Csak a "B. papagájból!" jött rá, hogy az az oka, mert sötét ruhában volt amúgy. Érdekes nálunk már egy full heteró macsó férfin egy piros kabát is kiveri a biztosítékot sokszor.

2015. máj. 5. 22:17
 8/11 anonim ***** válasza:

attól függ, ezek közül melyik van rajtad.

van, amelyik sok hétköznapra, van, amelyik teljesen jó

2015. máj. 5. 22:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Nyilván egy csipkés nem jó hétköznapra egy fekete miniruhából.
2015. máj. 5. 23:17
 10/11 anonim ***** válasza:
ha nem viselsz hozzá mindenféle alkalmi kiegészítőt és nem 10 centis magassarkúval, akkor szerintem simán jó.
2015. máj. 6. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!