Mi ciki a szilikonpantban?
Nem ertem, hogy miert ciki...
Ezek is mind cikik, gazok?
Irjatok oda kerlek a korotokat es nemeteket + indoklas ,hogy cikinek tartjatok/ vagy sem?
azért ciki, mert igénytelen, olcsó, gagyi hatást kelt,amikor kilóg a ruha alól. Meg mert már vannak nagyon klassz pánt nélküli melltartók, amihez mondjuk a szilikonpánt korában még nehezebb volt hozzájutni, és azok sokkal esztétikusabbak.
20/L
szerintem egyáltalán nem ciki én is hordok ha olyan ruhát veszek fel amiből kilátszik a pánt. Nekem is mondták már többen hogy hogy tudod felvenni inkább az látszódjon ki mint a rendes pánt szerintem
20L
Ciki, mert ugyanúgy látszik, mint a normál pánt, viszont tényleg gagyi hatást kelt, plusz be is fülled alatta a bőr, nem túl esztétikus.
23L
igenis ciki,az lenne a feladata hogy ne látszódjon,és csak még feltűnőbb,és igen van amikor elszineződik,az meg kifejezetten undorító,az meg aztán mindennek a csúcsa mikor a nyakba akasztják pánt nélküli felsőhöz,gáz,gáz és ház
l/19
Mert ugyanúgy látszik, mint egy rendes melltartópánt. Napfényben pedig még feltűnőbb, mert csillog és fényes. Gyorsan koszos lesz, ami elég undorító. Kicsit olyan, mint a "testszínű" nejlonharisnya, hiszen azt is mindenki észreveszi rajtad (hiszen mindig más árnyalatú/fényű mint a bőrünk). Ha már nagyon a pánt nélküli ellen vagy, akkor inkább a ruháddal azonos színű, csipke és csicsa nélküli, lehetőleg vékony pántos melltartót viseld. Amúgy a pánt nélküli a tényleg extranagy mellekre nem jó (D, vagy annál nagyobb), bár akkora mellekkel nem néz ki jól a pántnélküli ruha sem, így fölösleges ezen aggódni:D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!