Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon ciki fiúként női...

Nagyon ciki fiúként női fehérneműt vásárolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, először is igen, heteró vagyok, viszont van egy tangám amit imádok hordani, aztán szeretnék még egy párat, meg többfélé (tudom, hogy vannak férfi tangák is, de azok valahogy nem tetszenek, ha tetszenének már vettem volna belőlük) aztán az lenne a kérdésem, hogy mennyire ciki bemenni egy női fehérnemű üzletbe és letenni egy pár bugyit vagy szettet, hogy ezt kérném? Sokszor nézelődtem már, az ilyen kirakatok előtt is mindig megállok, mert nagyon tetszenek a női fehérneműk, de még sajnos nem igazán volt bátorságom bemenni:(

19F

2021. aug. 21. 08:50
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
77%
Egyáltalán nem ciki női fehérneműt vásárolni férfiként. Felvenni már más kérdés.
2021. aug. 21. 15:20
 12/44 A kérdező kommentje:
Hát ebben mi lenne a kamu?😂 biztosan hallot már valaki olyanról hogy fehernemű (fétis) ezt csak óvatosan meet erre is harapnak már, és igen én élvezetből hordom ezeket, plusz számomra kényelmes is. Gondolkodtam már más fehérneműkön is de egyenlőre még elég lesz a bugyi.
2021. aug. 21. 15:26
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
Sok-sok tangát vettem már személyesen fehérnemű boltokban és online is. Nem igazán foglalkoznak vele hogy mit veszel meg kinek nyugi. :D A direkt női fehérneű üzletekben vannak a legjobb darabok.
2021. aug. 21. 22:28
 14/44 anonim ***** válasza:
100%
Plusz ha 18+ vagy akkor meg simán azt hiszik úgyis hogy barátnődnek lesz stb.
2021. aug. 21. 22:29
 15/44 anonim ***** válasza:
74%
Persze, barátnőnek xl-es tanga...
2021. aug. 22. 05:06
 16/44 anonim ***** válasza:
86%
Átlag méretű srác vagy akk bőven elég az M-es. Nem mindenki 100kg
2021. aug. 22. 08:52
 17/44 A kérdező kommentje:
Hát ami azt illeti nem vagyok túl átlagm méret, de már annyi biztató választ kaptam, hogy már simán be merek menni.
2021. aug. 22. 09:00
 18/44 anonim ***** válasza:
79%
Dolgoztam eladóként fehérnemű osztályon. Tudod, hány pasi vásárolt nő fehérneműt? Nem érdekelt hogy kinek veszi, lerítt sokról hogy magának, de nem érdekelt! A melltartó az más kérdés, de volt aki konkrét méretet, fazont keresett, tudtam hogy ajándékba lesz. Sose ragadtam rá a pasira, csak ha látszott rajta hogy csak azért jött be, hogy élvezkedjen. Volt egy ilyen is, aki csak tapizta a bugyikat, méregette, és kérdésünkre mondta hogy "csak nézegetek". A vásárló a forgalmat élénkiti. Ja, amúgy meg sok nő vesz gatyát a pasijának. A pasik alapban nem szeretnek vásárolni.
2021. aug. 22. 11:00
 19/44 A kérdező kommentje:
Oh ez akkor megnyugtató, hogy nem csak én vagyok így ezzel, eskü😂 viszont így csak élvezkedni nem mennék be azért az hát nemtom, én sem tudok elmenni mellettül sosem, ha valahol meglátom, muszáj egyszerűen megnéznem de azért nem tapiznám végig az összeset.
2021. aug. 22. 13:12
 20/44 anonim ***** válasza:
77%

Miért lenne gáz? Megmondod a méretet és kész.

Vagy bemész olyan boltba ahol önkiszolgálás van.

F.

2021. aug. 22. 13:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!