Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon ciki fiúként női...

Nagyon ciki fiúként női fehérneműt vásárolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, először is igen, heteró vagyok, viszont van egy tangám amit imádok hordani, aztán szeretnék még egy párat, meg többfélé (tudom, hogy vannak férfi tangák is, de azok valahogy nem tetszenek, ha tetszenének már vettem volna belőlük) aztán az lenne a kérdésem, hogy mennyire ciki bemenni egy női fehérnemű üzletbe és letenni egy pár bugyit vagy szettet, hogy ezt kérném? Sokszor nézelődtem már, az ilyen kirakatok előtt is mindig megállok, mert nagyon tetszenek a női fehérneműk, de még sajnos nem igazán volt bátorságom bemenni:(

19F

2021. aug. 21. 08:50
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, megcsináltam és tényleg nem néztek még csak furán sem, és áhh imádom őket éjjel nappal ezekben vagyok:D köszönöm mégegyszer
2021. aug. 23. 14:24
 22/44 anonim ***** válasza:
96%
Képeket azért nem kérünk. 😛
2021. aug. 23. 14:27
 23/44 winR ***** válasza:
100%
A feleségemnek én vásárolok minden tangát és harisnyát (igaz, már csak online), de simán bementem üzletekbe is, Szóval nyugi, nem ciki egyáltalán.
2021. aug. 23. 14:28
 24/44 A kérdező kommentje:
Akkor ezek után már bátrabban fogok bemenni, bármelyik ilyen boltba bővítem még a ruhatárat, online is gondolkodtam amúgy, de ez így sokkal jobb volt nekem, hogy megnézhettem őket élőben meg megfoghattam, aztán tényleg most ez olyan megnyugtató volt számomra:D
2021. aug. 23. 14:35
 25/44 anonim ***** válasza:
81%

Gondolom neked is feltűnt kérdező, hogy a tetves gyártók mennyivel jobb és kényelmesebb anyagból gyártják a ruhákat nők számára.

Én is emiatt veszek bizonyos ruhákat a női osztályról, ezek férfi megfelelői emiatt rohadjanak a gyártókra.

2021. aug. 23. 14:40
 26/44 A kérdező kommentje:
Hát igen, valami van benne, mert tányleg kellemes érzés, már az is, ha csak hozzám ér, meg tetszenek is, de igen nekem elég nagy komfortérzetem van bennük, hiába mondják, hogy hogy lehet kényelmes ez meg az egy fiúnak, sok lánynak sem kényelmes, nem tudom, lehet az anyag is teszi, de pl nekem egy tanga 100x kényelmesebb mint akármelyik boxer alsó, próbáltam már calvin kleint mindent, jó volt persze de számomra koránt sem volt ilyen kényelemes.
2021. aug. 24. 01:52
 27/44 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok vele, nálam a farmerek, pulóverek, és a harisnyák télen jönnek be.

Ezek mind kényelmesebbek a férfi változatoknál, bár már van férfi nejlon harisnya csak nagyon drága ezért maradtam a nőinél, sokkal kényelmesebb nadrág alatt mivel vékony, ezért jobb a mindenféle géprongy aláöltözőnél meg jégernél.

2021. aug. 24. 07:03
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
Na sikerült akkor venni párat? Milyen stílusú tangák lettek? :D
2021. aug. 26. 22:47
 29/44 A kérdező kommentje:
Sikerült igen😍 hát azóta voltam még és mégjobban bevásároltam, mostmár van ez a classic tanga, ebből van a legtöbb, van G-string is egy jópár, egy T-string is van, meg két csipkés francia, de vettem még melltarókat, párat így szettben ami a bugyikhoz illik, meg harisnyákat is, 4 darabot, szóval most nagy a boldogság:D
2021. aug. 27. 00:17
 30/44 anonim ***** válasza:
24%
Pszichiáterre is maradt pénzed?
2021. aug. 27. 03:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!