Lányok/nők, miért viselitek ezeket?
Férfiként, leírok pár olyan női ruhát/dolgot, amitől mi rosszul vagyunk, ti mégis hordjátok:
- halásznadrág
- farmerszoknya
- balerina cipő
- állatmintás holmik
- nagy táska
- hatalmas fülbevalók
- leggings utcára
- sportcipő utcára
- műbőr bármi, ami műbőr
- fogszabályzó
- szilikonpárnás melltartó (Undorító amikor lekerül, és tiszta izzadt a csöcs miatta.)
- kardigán
- papucs/nyitott szandál utcára
De érdekes, hogy ezek szerint a férfiak és a nők is egy-egy kollektív tudat! Hány éves vagy, négy*? Most jönnek majd azok a mesekönyvek, amikben kicsit összetettebben magyarázzák a világot, - nem csak rendőr bácsik vannak, hanem rendőr nénik is, és nem csak tarka cica van, hanem fehér, cirmos és fekete cica is - de még bele lehet meríteni a fürdőkádba? -.-
*Azért tippelek négyre, mert első osztályra kinövik azt a léptékű egocentrikusságot a gyerekek is, ami arra ösztökéli őket, hogy azt higgyék, minden és mindenki körülöttük forog.
37!
Szép ha az ember magából indul ki...
38.
Ez így van! A pitcsákat nem szabad sértegetni, csak a férfiakat!
Szerencsére neked kérdező sose fogok megfelelni és el is fogsz kerülni remélhetőleg. Az ilyennek minek kéne bárki is? Állandóan kritizálná mindenben. Valószínűleg az egyetlen probléma az agyadban van, magaddal nem vagy elégedett, ezért másokban is keresed azt amibe beleköthetsz kérdező. Ez okoz neked kielégítést.
Valószínűleg pontosan lesz.rják mit gondolsz róluk. Ezek után is fogok leggingset hordani még jobban, hogy az ilyen kötekedő, kritizáló nemnormalisak még véletlenül se akarjanak bekörnyékezni.
Amúgy tudtad, hogy a nők saját maguknak vesznek fel ruhadarabokat és nem a pasik kedvéért? Tudtad, hogy pontosan l3szrom én is és megannyi nő, hogy neked mi tetszik vagy mi nem. :-D Foglalkozz az elcseszett életeddel.
Miért kéne, hogy az öltözetem célja az legyen, hogy a férfiak rajtam legeltessék a szemüket?
Van, hogy felöltözök egy eseményre elegánsan és csinosan, ekkor gyakran észlelem, hogy utánam fordulnak az utcán.
DE néha leszaladok a boltba 1-2 dologért leggingsben és papucsban, mert abban a 10 percben, amíg kint vagyok, pont nem érdekel, hogy megbámulnak és szexinek tartanak-e, akik mellett elhaladok. A legtöbb esetben vannak ennél fontosabb dolgok is az életben.
47,48.
Végülis az ilyenekre néznek megvetéssel az emberek, ha jó érzés hülyét csinálni magatokból akkor csak hajrá!
Ami a fogszabályzót illeti, egy szép arcú nőnek nagyon is jól áll.
Kimondottan szexi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!