Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok/nők, miért viselitek...

Lányok/nők, miért viselitek ezeket?

Figyelt kérdés

Férfiként, leírok pár olyan női ruhát/dolgot, amitől mi rosszul vagyunk, ti mégis hordjátok:

- halásznadrág

- farmerszoknya

- balerina cipő

- állatmintás holmik

- nagy táska

- hatalmas fülbevalók

- leggings utcára

- sportcipő utcára

- műbőr bármi, ami műbőr

- fogszabályzó

- szilikonpárnás melltartó (Undorító amikor lekerül, és tiszta izzadt a csöcs miatta.)

- kardigán

- papucs/nyitott szandál utcára

2021. jún. 23. 12:47
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
98%
Fogadok,hogy aki ezt írta,az a tipikus fehér zokni szandálal feeling!
2021. jún. 23. 13:48
 12/50 anonim ***** válasza:
93%
Látod kérdező! A modik mégis figyelnek!
2021. jún. 23. 14:26
 13/50 anonim ***** válasza:
97%

Szomorú, hogy többes számban beszélsz magadról, öreg. Mert nem te vagy A minden férfi.

Néhányunknak pont az itt felsoroltak egyike-másikra jön be, ízlésen meg nem vitatkozunk.

Bár szerintem túl sokat foglalkozol a göncökkel, én részemről inkább a nőket nézem, nem a ruhájukat és egy nekem nem tetsző ruha miatt nem leszek rosszul, legfeljebb csak nem tetszik és kevésbé indít be. Ez a hozzáállás, amit a kérdésed tükröz, elég gyanús, ha nem csak trollkodsz. Nézz magadba, de szerintem téged valami nagyon más frusztrál...

2021. jún. 23. 14:40
 14/50 anonim ***** válasza:
96%
Nem trollkodik, ez tényleg hülye, több hozzászólását is olvastam már.
2021. jún. 23. 14:42
 15/50 anonim ***** válasza:
98%

Mert nekünk tetszik vagy kényelmes. A fogszabályzó pedig egészségügyi eszköz, mint az orvodi fűző, fehér bot, szemüveg stb.

Az pedig nem szempont az öltözködésünkben, hogy a férfiaknak mi tetszik és mi nem.

2021. jún. 23. 15:10
 16/50 A kérdező kommentje:
Érdekes válaszok. De akkor miért sipítozik egyre több nő, hogy a pasik nem veszik észre őket? Na pont ezért. Mert nem a férfiaknak öltöztök, hanem a többi csajnak és/vagy magatoknak. Csak így magadat dughatod, vagy összejöhetsz egy csajjal, mert a pasi rád se pillant!
2021. jún. 23. 15:22
 17/50 anonim ***** válasza:
98%

Soha senkit nem hallottam még sipitozni emiatt.

De ha valakit nem vesznek észre a pasik, az nem amiatt van amit te felsoroltál.

2021. jún. 23. 15:26
 18/50 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező, a fehér miniszoknyám farmerszoknya, hozzá ilyen melegben papucsot veszek egy szép felsővel. Érdekes, engem valahogy mindig megnéznek a pasik és legeltetik rajtam a szemüket.

A nagy táska pedig praktikus, mert sok minden elfér benne.

De lehet, hogy én vagyok E.T. ezért bámulnak meg lógó nyelvvel, kidülledt szemekkel a pasik. :D

2021. jún. 23. 15:29
 19/50 anonim ***** válasza:
98%

Először is, inkább a normális pasik hiánya miatt szoktak panaszkodni a csajok.

Másodszor ahogy mondod, van hogy nőkkel is szexelek és néha még maszturbálok is :D

És most kapaszkodj meg, jelenlegi párom férfi és imádja rajtam a bőr cuccokat, farmer szoknyát, hosszú fülbevalót és a saját pulcsijait is.

2021. jún. 23. 15:32
 20/50 anonim ***** válasza:
98%
Engem ku_rv@ra nem érdekel, hogy neked meg a többi buta pasinak mi tetszik. Azt hordok ami NEKEM tetszik és amit akarok. Nekem ne mondja meg senki mit vegyek fel, mert én kiherélem az hétszentség.
2021. jún. 23. 15:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!