Lányok/nők, miért viselitek ezeket?
Férfiként, leírok pár olyan női ruhát/dolgot, amitől mi rosszul vagyunk, ti mégis hordjátok:
- halásznadrág
- farmerszoknya
- balerina cipő
- állatmintás holmik
- nagy táska
- hatalmas fülbevalók
- leggings utcára
- sportcipő utcára
- műbőr bármi, ami műbőr
- fogszabályzó
- szilikonpárnás melltartó (Undorító amikor lekerül, és tiszta izzadt a csöcs miatta.)
- kardigán
- papucs/nyitott szandál utcára
Szomorú, hogy többes számban beszélsz magadról, öreg. Mert nem te vagy A minden férfi.
Néhányunknak pont az itt felsoroltak egyike-másikra jön be, ízlésen meg nem vitatkozunk.
Bár szerintem túl sokat foglalkozol a göncökkel, én részemről inkább a nőket nézem, nem a ruhájukat és egy nekem nem tetsző ruha miatt nem leszek rosszul, legfeljebb csak nem tetszik és kevésbé indít be. Ez a hozzáállás, amit a kérdésed tükröz, elég gyanús, ha nem csak trollkodsz. Nézz magadba, de szerintem téged valami nagyon más frusztrál...
Mert nekünk tetszik vagy kényelmes. A fogszabályzó pedig egészségügyi eszköz, mint az orvodi fűző, fehér bot, szemüveg stb.
Az pedig nem szempont az öltözködésünkben, hogy a férfiaknak mi tetszik és mi nem.
Soha senkit nem hallottam még sipitozni emiatt.
De ha valakit nem vesznek észre a pasik, az nem amiatt van amit te felsoroltál.
Kérdező, a fehér miniszoknyám farmerszoknya, hozzá ilyen melegben papucsot veszek egy szép felsővel. Érdekes, engem valahogy mindig megnéznek a pasik és legeltetik rajtam a szemüket.
A nagy táska pedig praktikus, mert sok minden elfér benne.
De lehet, hogy én vagyok E.T. ezért bámulnak meg lógó nyelvvel, kidülledt szemekkel a pasik. :D
Először is, inkább a normális pasik hiánya miatt szoktak panaszkodni a csajok.
Másodszor ahogy mondod, van hogy nőkkel is szexelek és néha még maszturbálok is :D
És most kapaszkodj meg, jelenlegi párom férfi és imádja rajtam a bőr cuccokat, farmer szoknyát, hosszú fülbevalót és a saját pulcsijait is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!