Lányok, miért gondoljátok sokan, hogy nem való papucsot az utcán hordani, azt csak otthon esetlen strandon viselitek?
Mert senki sem azért vesz fel valamit mert más szerint jól mutat.
Nekem pl kényelmetlenek, és folyton attól félek hogy lecsúszik a lábamról.
A jól kialakított sportcipők híve vagyok ami ilyen időben jól szellőzik, nagyon kényelmes, és persze tetszik.
A magam részéről azért nem tartom utcára valónak, mert kényelmetlen, instabil és nem fedi a lábat.
N
Hát nekem egy papucsos nő az utcán egy kategória a suhogo joggingos, makkos cipos ferfiakkal. 😂 Nincs vele bajom csak rettentő igénytelen az utcán ilyet viselni.
Plusz ahogy valaki írta, instabil, nem utcai viseletre találtak ki.
Ha nem veted meg a papucsot mint nyári utcai viselet, akkor miért gond a flip flop?
Egyébként nekem nagyon "felkapok valamit" hatása van. Oké, talán én is néha leugrok melegítőben és bő pólóban a közeli no-name boltba 5 percre, de ezt főváros utcáin nem csinálnám meg. És a papucs nekem pont ilyen hatást ad át.
Egyébként amit a 8-as is írt, azt látom én is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!