Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, miért gondoljátok...

Lányok, miért gondoljátok sokan, hogy nem való papucsot az utcán hordani, azt csak otthon esetlen strandon viselitek?

Figyelt kérdés
Véleményem szerint sokkal jobban mutat egy nő lábán a papucs, bármilyen ruhához, mint ezek az ormótlan szandálok, amik most divatosak. Persze nem a kínaiban vásárolt légycsapóhoz hasonló tangapapucsra gondolok, amiket az ország apraja, nagyja hordott néhány éve, hanem a normális kinézetű papucsokra.

2020. júl. 2. 14:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Ok.
2020. júl. 2. 15:22
 2/13 anonim ***** válasza:
67%
Hát én most egy papucsot vettem utcára is, igaz, nem a kínaiban. De nem kapok a lábamra megfelelő szandált, ez meg jó rám, és olcsó, a félcipőm meg már ócska.
2020. júl. 2. 15:43
 3/13 anonim ***** válasza:
87%

Mert senki sem azért vesz fel valamit mert más szerint jól mutat.

Nekem pl kényelmetlenek, és folyton attól félek hogy lecsúszik a lábamról.

A jól kialakított sportcipők híve vagyok ami ilyen időben jól szellőzik, nagyon kényelmes, és persze tetszik.

2020. júl. 2. 15:59
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

A magam részéről azért nem tartom utcára valónak, mert kényelmetlen, instabil és nem fedi a lábat.

N

2020. júl. 2. 16:05
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
Most divat, miért ne.
2020. júl. 2. 16:16
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Azért nem veszik fel papucsot mert nem tetszik, nem az én stílusom, kényelmetlen csúszkál benne a lábam. Senkit sem érdekel hogy ez neked tetszik-e vagy sem.
2020. júl. 2. 16:18
 7/13 anonim ***** válasza:
86%

Hát nekem egy papucsos nő az utcán egy kategória a suhogo joggingos, makkos cipos ferfiakkal. 😂 Nincs vele bajom csak rettentő igénytelen az utcán ilyet viselni.

Plusz ahogy valaki írta, instabil, nem utcai viseletre találtak ki.

2020. júl. 2. 16:24
 8/13 anonim ***** válasza:
84%
Főleg roma nőkön szoktam látni, akik az utcánkban /aluljáróban árulnak. Kábé ez a szint.
2020. júl. 2. 16:25
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem veted meg a papucsot mint nyári utcai viselet, akkor miért gond a flip flop?

Egyébként nekem nagyon "felkapok valamit" hatása van. Oké, talán én is néha leugrok melegítőben és bő pólóban a közeli no-name boltba 5 percre, de ezt főváros utcáin nem csinálnám meg. És a papucs nekem pont ilyen hatást ad át.

Egyébként amit a 8-as is írt, azt látom én is.

2020. júl. 2. 16:33
 10/13 anonim ***** válasza:
És a szandállal hogy álltok? Ha van egy pánt pluszban a bokámnál akkor az már megfelel utcára vagy az sem? Egyébként itthoni szivacspapucsot legfeljebb akkor veszek fel utcára ha lemegyek a kutyával de vannak azért normálisan kinéző darabok is.
2020. júl. 3. 00:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!