Fiúk, nektek mennyire tetszik az ún. "törökgatya" a lányokon? Lányok, mennyien viselitek ezt a féle nadrágot?
Figyelt kérdés
Milyen korosztályba tartoztok (fiúk, lányok egyaránt)?
(Csak egy kis közvélemény kutatás.)
2009. márc. 20. 10:31
1/28 anonim válasza:
Förtelmes, ízléstelen, visszataszító. Én is extrém mód öltözöm ( goth) de azért ez túlzás. Ennyi erőve egy teli pelenkával is járkálhatnék vagy egy zsákban. Gusztustalan.
23/L
2/28 anonim válasza:
hiába divat, szerintem ronda. Nem venném fel (L)
3/28 anonim válasza:
Rágyújtanám a bnőmre, ha felvennné....Nah jó ez túlzás. De ezzel elmondtam a véleményem.
4/28 anonim válasza:
Szerintem vannak köztük szép darabok, a selyemből készültekre gondolok. A pasiknál szerintem annyira nem előnyös, de nem egy nadrág fog rólad véleményt alkotni, szóval ha tetszik, nyugodtan vedd fel!
17/L
5/28 anonim válasza:
Ez a fajta gatya valami esztétikai kornyezetszennyezés, eskuszom anno a holdjàro cipok nem voltak ennyire undoritoak mint ez a nadràg!!!Egy csinos not is képes eltorzitani!
6/28 anonim válasza:
Gusztustalan, sose venném fel.
28/L
7/28 anonim válasza:
Hát ez attól is függ, hogy milyenre gondolsz...Pl: a nyáriak közt van az ami a térded alatt van vége és ott buggyosodik szerintem azegész jó. De pl ezek a téliek igen csúnyák...
9/28 anonim válasza:
Linkeljetek be nekem egyet legyetek szivesek! Nem tudom milyen gatyarol van szo. Legyszi, koszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!