Fiúk, nektek mennyire tetszik az ún. "törökgatya" a lányokon? Lányok, mennyien viselitek ezt a féle nadrágot?
Figyelt kérdés
Milyen korosztályba tartoztok (fiúk, lányok egyaránt)?
(Csak egy kis közvélemény kutatás.)
2009. márc. 20. 10:31
11/28 anonim válasza:
12:33-as koszi, aranyos vagy:)))
Ez nem annyira gaz szerintem. Ezek tancgatyak, es nem annyira utcai viselet.
De elmondom, hogy Londonban nagyon sokan jarnak ilyenben, nemcsak fiatalok. Csikos, es vaszon anyagbol is szoktam latni.
12/28 anonim válasza:
Ritka hülyén néz ki, ugye nem ez most a divat? Először csőgatya, aztán ez... mi jöhet még? Én ugyan fel nem venném, de akinek tetszik az csináljon hülyét magából nyugodtan.
25/L
13/28 anonim válasza:
Hát.. mondjuk úgy: érdekes. :D
Azért a pasik által egykoron előszeretettel hordott térdnél lógó seggű igénytelen farmernadrág ennél sokkal szörnyűbb volt.
14/28 anonim válasza:
[link] szerintem a kerdezeo ilyenre gondolt. Ami az elozo kepen van az meg elmegy.
15/28 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, én is valahogy így gondolkodom. Még egyszer köszi mindenkinek.
2009. márc. 20. 14:20
16/28 anonim válasza:
én fel nem vennék egy ilyen röhejes szart. nincs az a nő sztem, akinek jól állna.
17/28 anonim válasza:
nekem van egy: nyári, fehér, térd alatt ér véget és egyáltalán nem öltözöm feltűnően vagy furcsán és ez a nadrág sem az, és sokan dicsérték, hogy jól áll l/18
18/28 anonim válasza:
szerintem az amit a 14:18-as kuldott linkbe eleg extrem... az egesz stilusa a csajnak ... nekem bejon az ilyen bolodos style ... de en valahogy megsem vennem fel ... egy hippim vagy egy ilyen nem is tudom h mien punkon jol all ... de valahogy en nem hordanam ... inkabb maradoka szakadt farmernel XD
19/28 anonim válasza:
Ha szép formás feneke van a lánynak akkor nagyon dögös tud lenni benne... 31f
20/28 anonim válasza:
szerintem nincs vele semmi gond. nekem például nagyon tetszik a nyári változat, a második kép tényleg extrém, de az sem rossz. mondjuk én nem zárkózom el semmi új, vagy furcsa elől. kivéve ha az a tök fekete ruha fekete hajjal és fekete sminkkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!