Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, nektek mennyire tetszik...

Fiúk, nektek mennyire tetszik az ún. "törökgatya" a lányokon? Lányok, mennyien viselitek ezt a féle nadrágot?

Figyelt kérdés

Milyen korosztályba tartoztok (fiúk, lányok egyaránt)?

(Csak egy kis közvélemény kutatás.)

2009. márc. 20. 10:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

12:33-as koszi, aranyos vagy:)))

Ez nem annyira gaz szerintem. Ezek tancgatyak, es nem annyira utcai viselet.

De elmondom, hogy Londonban nagyon sokan jarnak ilyenben, nemcsak fiatalok. Csikos, es vaszon anyagbol is szoktam latni.

2009. márc. 20. 12:38
 12/28 anonim ***** válasza:
76%

Ritka hülyén néz ki, ugye nem ez most a divat? Először csőgatya, aztán ez... mi jöhet még? Én ugyan fel nem venném, de akinek tetszik az csináljon hülyét magából nyugodtan.

25/L

2009. márc. 20. 13:26
 13/28 anonim ***** válasza:
83%

Hát.. mondjuk úgy: érdekes. :D

Azért a pasik által egykoron előszeretettel hordott térdnél lógó seggű igénytelen farmernadrág ennél sokkal szörnyűbb volt.

2009. márc. 20. 13:36
 14/28 anonim ***** válasza:
[link] szerintem a kerdezeo ilyenre gondolt. Ami az elozo kepen van az meg elmegy.
2009. márc. 20. 14:18
 15/28 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, én is valahogy így gondolkodom. Még egyszer köszi mindenkinek.
2009. márc. 20. 14:20
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
én fel nem vennék egy ilyen röhejes szart. nincs az a nő sztem, akinek jól állna.
2009. márc. 20. 18:00
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
nekem van egy: nyári, fehér, térd alatt ér véget és egyáltalán nem öltözöm feltűnően vagy furcsán és ez a nadrág sem az, és sokan dicsérték, hogy jól áll l/18
2009. márc. 20. 18:07
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
szerintem az amit a 14:18-as kuldott linkbe eleg extrem... az egesz stilusa a csajnak ... nekem bejon az ilyen bolodos style ... de en valahogy megsem vennem fel ... egy hippim vagy egy ilyen nem is tudom h mien punkon jol all ... de valahogy en nem hordanam ... inkabb maradoka szakadt farmernel XD
2009. márc. 21. 21:41
 19/28 anonim válasza:
60%
Ha szép formás feneke van a lánynak akkor nagyon dögös tud lenni benne... 31f
2009. márc. 24. 08:57
 20/28 anonim válasza:
60%
szerintem nincs vele semmi gond. nekem például nagyon tetszik a nyári változat, a második kép tényleg extrém, de az sem rossz. mondjuk én nem zárkózom el semmi új, vagy furcsa elől. kivéve ha az a tök fekete ruha fekete hajjal és fekete sminkkel :)
2009. márc. 25. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!