Lányok ti hogyan viselitek a farmeringeteket?
Figyelt kérdés
2015. nov. 6. 21:30
1/3 anonim válasza:
Farmerral vagy ha hosszabb, akkor legginsnél azért vastagabb anyagú fekete (vagy ha neked van akkor akármilyen) színű gatyával. Alá általában időtől függően egy ujjatlant, vagy most így télen hosszú ujjú felsőt szoktam, de mivel az ing bő szabású, alá inkább feszülős pólót szoktam venni.
2/3 Sunshinedoll válasza:
Fekete vagy fehér nadrággal szeretem vagy ingként begombolva, vagy póló fölé kigombolva, sportosan, edzőcipővel. Télen jól mutat pulcsi alatt.
3/3 anonim válasza:
Farmerrel nem szeretem hordani,csak ritkán, ha tényleg illenek a színek, általában inkább fekete nadrággal hordom, kigombolva, alatta feszülős toppal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!