Balerina, háncstalpú cipőt és társait hogy viselitek?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy harisnya zoknival, titok zoknival? Jön a jobb idő felveszitek ezek nélkül is?2015. ápr. 18. 14:06
1/8 anonim válasza:
Én ilyen zoknival szoktam: [link]
Ez egyáltalán nem látszik, de így legalább nem is büdösödik bele a lába az embernek, mint mezítláb.
2/8 anonim válasza:
Csak szandált vagy papucsot veszek fel zokni/harisnya/titokzokni nélkül.
Ha már elég meleg van a "puci" lábszárhoz, akkor a balerinát és a hasonló zárt cipőket olyan zoknival, harisnyazoknival viselem, ami egyáltalán nem látszik ki a cipőből. Tehát nem ezzel:
Hanem ilyennel:
(A háncstalpú cipő egyébként lehet nyitott és zárt is...)
3/8 anonim válasza:
én is olyannal, mint amit az előttem szólók linkeltek
mezítláb nem szeretem, úgy csak papucsot szoktam
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Hol találok ilyet, amit linkeltetek? :-)
2015. ápr. 18. 16:48
5/8 anonim válasza:
Nylonzoknival, jobb mint mezítláb.
6/8 anonim válasza:
Szinte bárhol.
Tesco, auchan, spar, dm, müller, kínai boltok...
7/8 A kérdező kommentje:
Köszike
2015. ápr. 18. 18:48
8/8 anonim válasza:
Ha még nincs olyan kifejezetten jó idő, pl. most akkor rendes harisnyazoknival szoktam felvenni. Később pedig olyannal, ami nem látszik ki a cipőből, amit már előttem is linkelt az egyik válaszoló. Esetleg nyáron, ha nagyon meleg van, akkor szoktam bele tenni egy ilyen kimosható pamut talpbetétet és így mezítláb is fel szoktam venni, de azért általában veszek fel egy olyan kis harisnyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!