Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen karórát hordtok?...

Milyen karórát hordtok? Mindennap viselitek?

Figyelt kérdés
Leginkább lányok válasza érdekelne.

2014. szept. 18. 12:37
 1/9 anonim ***** válasza:
A három Michael Korsomat és a 2 Marc Jacobsomat hordom legtöbbször! Minden nap viselek órát.
2014. szept. 18. 13:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Arany Michael Kors, rószaszín Svarovski, pink Thomas Sabo, szintén arany Marc Jacobs. Akarok még venni egy ezüst Cartiert, de gondolkodom rajta, mert nem olcsó és nem biztos, hogy eleget használnám.
2014. szept. 18. 13:37
 3/9 anonim ***** válasza:

Én egy ezüst Royal Londont és egy arany Daniel Kleint.

+van egy csomó Geneva divat órám.

2014. szept. 18. 14:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Én az Órák terén meglehetősen sportos vagyok.

Dechatlonos női, vízálló Geonaute óráim vannak. Egy türkizkék, és egy fekete :) :

[link]

és egy ugyan ilyen, csak ebben a színben:

[link]

2014. szept. 18. 14:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem barna bőrszíjas casio órám van, ilyesmi. Már 4 éves, mindennap hordom, kifogástalan állapotban van, egyszer kellett benne elemet cserélni eddig.

[link]

Tudom nem olyan divatos, mint mostanában a MK (utánzatok), de én egyrészt a fémet nem bírom, másrészt eredetire nincs pénzem, replikát meg nem fogok venni.

2014. szept. 18. 14:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok! Utolsó, nagyok jól teszed, hogy replikát nem veszel! Nekem mindegyik Korsom eredeti! Pontosabban mindenem az, sosem vennék replikát semmiből. Sajnos nagyon sokan megveszik a hamisítványt, aminek semmi értelme, egyik, hogy aki tudja milyen az eredeti, az egyből észreveszi a kamut, a másik, hogy a gagyi árából eredetit lehet venni más márkából. Pl Casio! És azt ugye nem kell mondanom, hogy a replika rossz minőségű műanyag szerkezettel készül, és hamar tönkre is megy.

Most egy Rolexre vágyom, a következő tuti az lesz nekem! :) Természetesen eredeti. Gyönyörűek!

2014. szept. 18. 15:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Egy ezüst színű Doxa karórám van, abszolút klasszikus fazon. Nincs is több órám. Hétköznapokon mindig hordom, hétvégén csak akkor, ha megyünk valahová. Illetve sporolásnál mindig leveszem és kánikulában sem szoktam hordani, mert nekem kellemetlen érzés, ha 'ráizzad' a kezemre.

28/n.

2014. szept. 18. 16:08
 8/9 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat, remélem, érkezik még sok!

Ha van kedvetek, mutathatnátok képet is róla. :) A Doxa különösen érdekelne!

Amúgy csak én vettem észre, hogy kezd újból "divatba" jönni a karóra viselése? Ma megnézem a metrót és egy-két kivétellel mindenki kezén volt, pedig ha jól figyeltem meg, az okostelefonok bejövetelekor lecsökkent a karóra viselők száma.

2014. szept. 18. 19:23
 9/9 anonim ***** válasza:

A 7-es válaszoló vagyok, itt van a Doxa órám:

[link]

2014. szept. 19. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!