Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Ti használnátok...

Lányok! Ti használnátok blézert mindennap a suliban?

Figyelt kérdés
mert én nagyon jól érzem magam ha blézert viselek. gondoltam, kiváncsi vagyok, h ki viseli még.
2013. márc. 17. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem de van 2 osztálytársam is, aki igen.

EGyikük inkább elegánsan öltözködik, mindig divatosan... Van piros, sárga és fekete blézerje is.

Másik lány pedig sportosabb de ő is simán be tudja illeszteni

2013. márc. 17. 19:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele.5napből 3-4x az van rajtam :)
2013. márc. 17. 19:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
nem csak használnám, használom is :) A hét minden hétköznapjára jut egy, lassan kettő, imádom a blézereket :D
2013. márc. 17. 20:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen HORDOK ( és nem használok, mert a két szó egész más) blézert, mert egy könnyed, mégis elegáns viselet, nem mellesleg divatos. De én ragaszkodom a visszafogottabb színekhez, a feketéhez, a bézshez, a fehérhez. Van egy korall színű blézerem is, de az kizárólag csak nyáron hordom, a sárga szerintem idétlenül hat. Azt pedig egyenesen nevetségesnek tartom ha 13-14 éves lányokon látom, mert egyáltalán nem tudják viselni, nem is illik hozzájuk. 21L
2013. márc. 18. 02:22
 5/7 A kérdező kommentje:
17/L
2013. márc. 18. 06:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam. Mindennap nem, de azárt elég gyakran. Szeretem, mert egy farmer-póló szettet is nagyon fel tud dobni. Eddig csak fekete blézereim voltak, de most már van egy babakék is, nagyon aranyos. Várom, hogy felavassam:)
2013. márc. 18. 13:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem egyelőre sajnos nincsen blézerem (vagyis van egy farmer, de az inkább kabát) de ha lenne akkor biztosan gyakran hordanám! Mondjuk én is inkább a lezserebb, sportosabb változatban.
2013. márc. 21. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!