Mit gondoltok azokról, akik mindennap ugyanazt a ruhát veszik fel?
Nem is tudom. Nekem ilyen még nem tűnt fel, aki minden nap teljesen ugyanabban a ruhában lenne.
Viszont pont múlt héten gondoltam arra hogy kb egész télen (nah jó, majdnem egész télen) ugyanazt a farmert hordtam, mivel az a kedvencem. Közben pedig van vagy 8 nadrágom. :)
Nem gondolok róluk semmi különöset. :D Szimplán megállapítom magamban, hogy valószínű nem futja neki túl sok ruhára.
Amíg tiszta rajta a ruha, és nem büdös, addig tőlem bárki hordhatja ugyanazt a ruhát mindennap. Nekem általában nincs sok nadrágom, épp tegnap szakadt el a háromnból az egyik. Maradt kettő, de abból az egyiket annyira nem szeretem, kicsit alkalmi is, így pl. most én is ugyanazt a gatyát hordom minden nap.
Lehet, hogy nem ugyanaz van rajtuk, hanem minden ruhájukból van 100, így minden nap ugyanazt hordják. Mint az animeszereplők. Jó, ez nem valószínű:)
Egyébként, ha azért rendszeresen van mosva, akkor nem gondolok semmi rosszat. Ha büdös, akkor igénytelennek tartom.
Magyarországon nagyon sok olyan család van, akiknek a keresetét elviszik a számlák és az étel, egyszerűen nem jut pénz ruhákra, pont kijönnek hónap végén. Ha a kisgyereknek kell, azt ugye muszáj megvenni, mert folyamatos növésben van, de ilyenkor a szülők (főleg szerintem a férfiak) egyszerűen kénytelenek ezt csinálni.
Persze gondolom olyan is van, aki leszarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!