Mit gondoltok azokról, akik mindennap ugyanazt a ruhát veszik fel?
Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 14:37
11/25 anonim válasza:
nem biztos hogy azért mert nincs pénzük, Lehet az a kedvenc ruhájuk.
12/25 anonim válasza:
nekem csak 2 nadrágom és pulcsim van. egyikben járok, a másik meg otthon van kimosni. aztán hétvégén csere.
és én pont leszarom, hogy mit gondolnak rólam emiatt. nincs oszt nincs.
másrészt így jelentősen lecsökkentem az utazóm méretét.
14/25 anonim válasza:
Én azt gondolnám róluk, hogy egyetemi tanárok. Nekem az összes professzorom minden áldott nap ugyanabban a ruhában jelenik meg. Pedig ők állítólg elég jól keresnek. Asszem, egyáltalán nem érdekli őket, és biztos azt hiszik, az emberek a nagy eszüktől elámulva már nem is nézik a megjelenésüket. :)
15/25 feketepeter válasza:
Általában csak a pólót cserélem minden nap, a nadrágot sokáig hordom, amíg el nem koszolódik. Télen a pulóvert is legalább egy hétig hordom. Nincs igényem arra, hogy mások változatosan öltözködőnek gondoljanak engem. Nem az öltözködést tartom önmagam kifejezése legjobb módjának.
16/25 anonim válasza:
én sem szoktam cserélgetni olyan nagyon gyakran, pedig lenne:S van olyan ruhám ami még árcédulástól lóg a szekrénybe várva h mikor veszem fel, nekem is van vagy 3-4 pulóveremés max azokat cserélgetem tartva a véleményekről hogyha egy ruhába járna az ember:D
nekem is van olyan pulóverm amiből kettőt vettem szóval joggal hihetik hogy egy:D a baj hogy én nemvygok egy 2ajtó szekrény és némelyik ruhába kellemetlenül érzemmagam ezért nemveszek fel midnent a szelekción átmenő ruhák pedig ezek
17/25 anonim válasza:
Nem a ruha teszi az embert! Ha nem olyan helyen dolgozik ahova modellként kell megjelenni, nem elítélendő.Nagyon nehéz a megélhetés, inkább a létfenntartásra és lakásra költjük a pénzt.Én mikor egyedül neveltem gyermekeimet,éjjel mostam ki a ruhákat hajnalban vasaltam amit kellet és reggel felvettük,míg el nem kopott.
18/25 anonim válasza:
És mit gondoltok azokról akik mindig azzal vannak elfoglalva,hogy mit csinál a másik, Szerintem."olyan mint öreganyám"
19/25 anonim válasza:
Amikor több nap egymás után ugyanabban a pólóban látok valakit, azt gondolom, hogy nem mossa a ruháit elég gyakran...
20/25 anonim válasza:
Nekem két nadrágom van összesen ilyen "elmenős" ,ha van pénzem ruhát venni akkor inkább a kisfiamnak vásárolok.Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!