Lányok/nők, miért viselitek ezeket?
Férfiként, leírok pár olyan női ruhát/dolgot, amitől mi rosszul vagyunk, ti mégis hordjátok:
- halásznadrág
- farmerszoknya
- balerina cipő
- állatmintás holmik
- nagy táska
- hatalmas fülbevalók
- leggings utcára
- sportcipő utcára
- műbőr bármi, ami műbőr
- fogszabályzó
- szilikonpárnás melltartó (Undorító amikor lekerül, és tiszta izzadt a csöcs miatta.)
- kardigán
- papucs/nyitott szandál utcára
- halásznadrág - nem hordok, nem tetszik.
- farmerszoknya - mert csinosnak érzem magam benne
- balerina cipő - nem hordok, mert nem tetszik, és nem kényelmes
- állatmintás holmik - nem hordok, mert nem tetszik, kivéve a kígyós minta, abban szuper rocksztárnak érzem magam.
- nagy táska - nem hordok, csak ha sportolni megyek
- hatalmas fülbevalók - nem hordok, mert nem tetszik
- leggings utcára - mert kényelmes és jól érzem benne magam
- sportcipő utcára - mert kényelmes és jól érzem benne magam
- műbőr bármi, ami műbőr - nem hordok
- fogszabályzó - hát nekem spec rondák voltak a fogaim meg beszéfproblémám volt, azért kellet
- szilikonpárnás melltartó (Undorító amikor lekerül, és tiszta izzadt a csöcs miatta.) - nem hordok (és a véleményed senkit nem érdekel amúgymeg,)
- kardigán - mert fázok
- papucs/nyitott szandál utcára - mert meleg van
"És nektek mi a pasi, mikor a fő szempontok: magasság, súly, pénz...izé diploma?"
párom alacsonyabb nálam, súlyát nem tudom de nem is érdekel, pénzt együtt gyűjtjük közös házra, kocsira stb, diplomája nincs és nagy valószínűséggel nem is lesz.
Jesszus, legalább zsákot felvehetek? 😂😂
Felsoroltak közül nagyából a felét én sem szeretem, de a többi miért ne? Pl. sportcipő? Nőknek is jól esik néha kényelmesen öltözni. Papucs? Kardigán miért ne? És még van egy pár, amit felsoroltál, mégis teljesen rendben van szerintem...
37. vagyok.
0%. Tehát igazam van, és sok csajnál betalált! >:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!