Nem túlzás-e egy 14 éves lánynak ez a cipő?
már egyszer felpróbáltam lila színben meg sötét zöldben, és idén szeretném megvenni..azért akarok magasabb cipőt, mert eléggé alacsony vagyok:153cm
Szerintetek nem néznének ki a suliban érte,illetve szerintetek lehet még valahol kapni, mert április-májusban láttam
Meglepődtem, hogy egy ilyen szolid cipőt linkeltél, én is inkább valami brutál magassarkúra számítottam a kérdés alapján. :)
Egyetértek a többséggel, ezt szerintem is bátran viselheted akár suliban is, mert csinos, szolid a sarokmérete, illetve mert nem olyan csili-vili cunci-cipő. :D Szóval pont megfelel.
De én azért azt tanácsolom neked, hogy időnként azért viselj más cipőket is (lapos talpúakra gondolok), ne csak ezt, hogy véletlen se terheld meg vele a lábadat. :)
köszönöm a válaszokat..végülis egy másik cipő mellet döntöttem...volt a helyi deichmannban is ilyen szerencsére..nem rég érkezett azt mondták, mert amikor én voltam, akkor még nem volt...fel is próbáltam sötét kékben de végül is rátaláltunk erre és ez egy kicsit nőisebb szerintem bár kétszer annyi :(
erről is mondanátok véleményt :D köszi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!