Nem túlzás-e egy 14 éves lánynak ez a cipő?
Figyelt kérdés
már egyszer felpróbáltam lila színben meg sötét zöldben, és idén szeretném megvenni..azért akarok magasabb cipőt, mert eléggé alacsony vagyok:153cm
Szerintetek nem néznének ki a suliban érte,illetve szerintetek lehet még valahol kapni, mert április-májusban láttam
2010. aug. 23. 13:38
21/37 A kérdező kommentje:
14:41-es..tudom, hogy az én koromban még sportcipőt kéne viselnem...eddig azt is hortam..csak gondoltam itt az ősz és 15 felé haladok..ezért nem ártana nőisebben öltözködnöm..meg persze a magasságom :D..természetesen nem mindennapos viseletre szánom..úgy heti 2-3 alkalomra...attól függ milyen napom van..de köszi a válaszodat :D
2010. aug. 23. 15:54
22/37 anonim válasza:
Nekem nem tetszik ez a cipő, de amúgy szerintem illik egy 14 éves lánynak. Ha tetszik, hordd :)
23/37 anonim válasza:
őő bosi, tőlem kérdeztet hol lakok. xD:D amúgy Kaposvár :)
24/37 anonim válasza:
szerintem nem túlzás!pont ideális! nőiesebb is, mint egy sportcipő!
25/37 anonim válasza:
szerintem is pont jó 14 évesen
26/37 anonim válasza:
Nem túlzás, vedd meg nyugodtan:)
27/37 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :D
2010. aug. 24. 17:42
28/37 anonim válasza:
Nem tudoooom megnézni :S pedig olyan kiváncsi vagyok :((
29/37 anonim válasza:
előző vagyok.. megoldottam :D xD
30/37 anonim válasza:
nálunk asszem van még :) debrecenben.
de amugy ha kéred,akkor a deichmann átszállítja a városodba :) már nekem is volt ien télen egy csizmával :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!