Nem túlzás-e egy 14 éves lánynak ez a cipő?
már egyszer felpróbáltam lila színben meg sötét zöldben, és idén szeretném megvenni..azért akarok magasabb cipőt, mert eléggé alacsony vagyok:153cm
Szerintetek nem néznének ki a suliban érte,illetve szerintetek lehet még valahol kapni, mert április-májusban láttam
nemrossz ez a cipő, tetszik is, annak ellenére, hogy nem szeretem a magasított talpat. szerintem vedd meg, én 155 centi magas vagyok, szintén 14, és hordok magassarkút, 4-5 centiseket. ez is akörül lehet, tutira nem fognak kinézni benne a suliban.
14/L
Utolsó egy idióta, méghogy sportcipőket........
Szerintem nincs vele gond, nekem mondjuk nem az ízlésem (de én 25 éves vagyok, nem 14, tehát már komolyabb cipőket hordok)
Hát ha ez a tavaszi kollekcióban volt, akkor nem túl sok esélyed van arra, hogy rábukkanj valahol. De szerintem nézz körül az új kollekcióban, mert hasonlók mindig vannak a Deichmannan (max. nem lesz bokapánt vagy picit másabb, de ilyeneket minden szezonban látok).
Esetleg nézz be a Humanicba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!