Milyen rövidnadrág állna jól egy olyan srácnak, aki pocakos, de a lábai nagyon csinosak?
Figyelt kérdés
Igaz, hogy eléggé megpocakosodtam, de valahogy a lábaim szépek maradtak, a nőismerőseim szerint nagyon csinosak. Szeretném ezt az előnyömet hangsúlyozni a tavasz végi és nyári öltözködésemben. Milyen fazonú, anyagú és hosszúságú rövidnadrág állna jól nekem?2021. ápr. 28. 13:27
11/11 anonim válasza:
#7 nem is értem hogy minek vesztek egyáltalán komolyan olyan kommentekef amiket 16 éves csitrik böfögtek oda. Kb annyit tudnak az életről, hogy ha nincs pénz, ki kell venni az automatából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!