Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözködjek nyáron ha...

Hogyan öltözködjek nyáron ha a sors extra széles csípővel áldott meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elég nagy problémám van az öltözködéssel nyáron mégpedig az hogy széles a csípőm és ezáltal a fenekem is. Az alkatom szerintem olyan körte és homokóra keveréke mert a homokóráknak nincs ilyen nagy fenekük de körtéknek meg nincs ilyen széles válla mint az enyém. Szóval nyáron próbálok mindig úgy öltözködni hogy kényelmes legyen és lehetőleg szép is legyek, de mivel sajnos a rövidnadrágokban nagyon nagy a fenekem ezért nem hordhatom, szoknyával meg nem akarok folyton bajlódni és figyelgetni arra hogy eléggé takarja-e a hátsómat. Mit javasoltok: Mit csináljak? Mert nagyon elkeserít hogy a rövidnadrágot (short) nem vehetem fel.

2021. ápr. 24. 17:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen, de engem nem zavar a rövidnadrág, szerintem téged se zavarjon.
2021. ápr. 24. 18:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire extra széles (pl centiben, deréhoz képest)? Milyen magas vagy, hány kiló? Most leírhatom, hogy én hogy öltözöm nyáron széles csípővel, de lehet, hogy neked tök más a felépítésed, és semmire se mész a tanácsaimmal.
2021. ápr. 24. 18:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Örülnék, ha a helyedben lennék, szerintem viseld bátran a rövidnacit, a testhezálló egyberuhák is fantasztikusan állnak széles csípőn.

Üdv,

Egy keskeny csípővel megáldott nő

:)

2021. ápr. 24. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron lehet olyan "tengerparti" hosszú ruhákat viselni. Aminek szűk a dereka, és lefelé bővül, szerintem jól állna neked. Ha a szoknya térdig, vagy lejjebb ér, nem kell aggódni azon se, hogy kilóg-e belőle valamid, mert nem fog :)
2021. ápr. 24. 20:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A csípőm 114cm, a derekam 84cm, 16 éves vagyok kb. 167cm magas és 65kg
2021. ápr. 25. 13:16
 6/8 anonim ***** válasza:
2 vagyok, nekem mondjuk nagyobb a különbség csípő és derék között, de ami szerintem működhet: bővebb, lengébb, magas derekú rövidnadrágok, amik megkötősek derékban vagy övvel hordhatók. Az is fontos, hogy ne legyen túl rövid, mert optikailag az is széledít. Szintén lengébb, nem testefeszülő overálok, akár rövidebb (de minimum combközépig érő) akár hosszabb fazon. Amit a 4-es írt, az is jó. Szerintem lényeg, hogy ne a csípődet hangsúlyozd, derékban mindenképp szűkebb legyen a ruhadarab.
2021. ápr. 25. 15:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen! Még annyi lenne a kérdésem hogy a combom 68cm. Ez nagyon vastag? Mert ez is közrejátszik abban hogy nem merek rövidnadrágot hordani
2021. ápr. 25. 17:29
 8/8 anonim ***** válasza:
53%
Hát, vékonynak nem nevezném, de ha szélesebb a csípőd, arányosan is kinézhet. Szerintem ha próbálgatsz ilyen típusú ruhákat, amiket írtunk, akkor látni fogod, melyik előnyösebb :)
2021. ápr. 25. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!