Nos, lány vagyok, és elég széles csípővel áldott meg a sors, hogyan tudnám a felsőtestemet szélesebbé tenni?
Figyelt kérdés
Néha hízok mellre, de súlyingadozós vagyok, 1 hét alatt képes vagyok lefogyni 1-2 kilót, aztán visszahízni 3 nap alatt, mellből meg felsőtestről le is megy, és van mikor nem jön vissza, csak fenékre :)) szoktam 2-3 naponta táncolni, szaunázni (deréktól lefelé) meg ilyesmi, de ezzel nem sokat értem eddig el. Most a fejembe vettem hogy ha alúlról nem megy le, akkor majd felülre is fog jönni! ( amúgy pont arányos lenne a testem ha kicsit szélesebb lenne a mellkasom, vagy nagyobb a mellem). Tehát mit csináljak ezzel?( amúgy örökség, a családom ilyen) 19/L2012. szept. 22. 19:55
1/2 anonim válasza:
Hátra, vállra edzeni. Mellet meg plasztikával (nem azt mondtam, hogy csináltasd meg, hanem hogy csak azzal lehet.)
Mellesleg örülnék, ha nekem lenne olyan alakom, mint neked...
2/2 A kérdező kommentje:
szilikont nem szeretnék, úgyhogy marad az edzés. hátra és vállra milyen gyakorlatokat csináljak? :) mellizmot nem akarom nagy igénybe venni közben, mert mellböl nem kéne fogyni :D
2012. szept. 23. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!