Ha Isten nagy mellekkel áldott meg, akkor miért dugjam el őket, miért ne tegyem ki őket?
Figyelt kérdés
2018. jún. 16. 21:50
1/18 anonim válasza:
Tedd ki, engem nem zavar, sőt...
2/18 anonim válasza:
Egyáltalán mi okod lenne kitenni őket?
3/18 anonim válasza:
Nem Isten, hanem a genetika. Egyébként pedig miért kellene elrejteni? Csak az ultrakonzervatív bigott embereket zavarja, de azokat le kell szarni.
4/18 anonim válasza:
Szerintem ez inkább a kismellű nőket szokta zavarni.
5/18 anonim válasza:
Szerintem ami még zavaró (illetve nem is igazán zavaró, inkább csak röhejes), amikor a csajszi kipakolja mindenét, hogy mindenki jól lássa, aztán meg kikéri magának ha valaki megbámulja, amit ő kipakolt hogy jól megbámulható legyen...
6/18 anonim válasza:
Az előzőkkel egyetértve; nem baj, ha kiemeled a jó testi adottságaid, de számíts arra, hogy meg fogják nézni a kebleid, ki feltűnően, ki sunyibban. Ha ez nem zavar és nem háborodsz fel, akkor hajrá, nem sok embert fog zavarni.
7/18 anonim válasza:
Eldugni nem kell, de van különbség aközött, hogy ízlésesen felöltözve láttatod őket (hidd el, így is csinos és szexi), vagy mindened kirakva közönséges módon, ribisen mutogatod őket.
8/18 anonim válasza:
Hála Istennek kis melleim vannak,tehát nem irigylem a nagyokat. Viszont nem szeretem,ha két tejcsárda van piedesztálra kirakva és a képembe tolva. Pl ha beszélgetek a lánnyal és látványosan bögyösít nekem is :D Nem kell eldugni-hogyan is lehetne-de szerintem olyan megalázó,mikor valaki direkte mutogatja őket. A diszkrét viselkedés mindig vonzóbb. Kivéve ha valki pont kaphatós nőket keres. De nem vágok képeket vagy teszek megjegyéseket,ha ilyennel találkozok. Az ő dolga,az én magán véleményem.
9/18 anonim válasza:
Világi szempontból erkölcstelen.
Vallásilag szintén. + megjegyezném, hogy a férfiak ösztönösen megnézik s ezzel bűnre csábíthatod őket.
18/f
10/18 anonim válasza:
Mert ugyebár a rejtegetés és a csöcskidobás között semmiféle átmenet nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!