A cargo rövidnadrág szerintetek jól néz ki?
Figyelt kérdés
Leginkább a hölgyek véleményei érdekelnének :)2021. ápr. 21. 23:34
2/7 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki. De sok mindentől függ. Pl.: Milyen egyéb ruhákat/kiegészítőket veszel fel vagy pl testalkat is.
3/7 anonim válasza:
Jesszus!😄😄
Mindég szétröhögöm magam mikor ilyet látok, ez a szinte már egyenruhává avanzsált térdgatya tovább fejlesztett (jobban elbhaszott) verziója.
Én egyiket sem merném felvenni.
F.
4/7 anonim válasza:
ez amit linkeltel, egesz jo, de nekem altalaban nem szoktak tetszeni. 19L
5/7 anonim válasza:
A gatya elmegy, de alul az a csirkelábasító bokavillantás a balerinacipőben, fúj, hát az minden, csak nem férfias.
7/7 anonim válasza:
Igaza van az 5nek!
(Az én véleményem: nem tom, hogy miért tetted fel ezt a kérdést, egy tök béna nadrágról.
Semmi jó vagy menő nincs benne.
A színe szr, a kinézete szr, nekem az anyaga is szr, de ettől függetlenül fel lehet venni... max boltba járós gatya. Máshova hova ?
Semmi extra, unalmas nadrág.
Szerintem jól néz ki ?
Nem.
De... mi a célod ezzel a gatyával ?
Mármint miért kérded, h jól néz ki ?
Sztem egy ilyen gatya senkit sem érdekel, h rajtad van.
Sima turis kinézetü :D
Onnan talán még olcsóbb is ;) :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!