Kövér srácként is szabad egész rövid sortokban járnom
tavasszal és nyáron, vagy mégse?
Figyelt kérdés
Vettem pénteken három rövid sortot, kb. 25-30 centi hosszúak. A szüleim ki voltak akadva, amikor meglátták az új sortjaimat, azt mondták, ezek utcára túl rövidek, ráadásul pocakos srácnak (nekem) nem is előnyösek. Miért nem értik meg, hogy nem akarok megsülni csak azért, mert pocakos vagyok? Amúgy meg semmi figyelemreméltó nincs rajtam, egyedül a lábaim elég jók és formásak, legalább már akkor azokat hadd mutogathassam.
semmivel sem fogsz jobban megsulni, ha egy pont terd fole ero shortot veszel fel, mintha egy segg ala eroben maszkasz. ezek a rovid shortok meg izmos fiukon se mutatnak jol.
2021. ápr. 12. 11:02
4/17 anonim válasza:
FÉRFI, utcára, a nyaralós helyeket kivéve, SOHA nem visel rövidnadrágot!
A város nem a strand!!!
2021. ápr. 12. 11:23
5/17 anonim válasza:
Combközépig érő rövidnadrág szerintem sem való utcára. Egy térdig vagy térd fölé érő sokkal jobban tud mutatni.
2021. ápr. 12. 14:38
6/17 anonim válasza:
Simán felveheted, nézd meg a nőknek mennyi eszük van a hiú kisfiúkhoz képest akik a takargatás miatt inkább megsülnek a térdig érő egyenruháikban.
Én is segg alá érőt veszek fel főleg városban ahol megszorul a levegő és melegebb van.
F.
2021. ápr. 12. 15:00
7/17 anonim válasza:
Szerintem sem kövér, sem sovány férfinak nem illik nagyon rövid shortban járnia az utcán, hacsak nem strandon/vízparton van valaki.
Nőként is csak azért veszek fel rövid shortot, mert alacsony vagyok, és combban erősebb, és a térdig érő nadrág nagyon előnytelenül áll. Dolgozni amúgy nem megyek el benne, csak sétálni, boltba, állatkertbe, nyaraláskor várost nézni stb.
2021. ápr. 12. 16:01
8/17 anonim válasza:
Most komolyan? A női kérdéseknél mindig az van, hogy azt hordasz amit akarsz, ne foglalkozz másokkal még a pároddal sem. Ha meg férfi tesz fel kérdést, akkor meg rögtön előjön a mit illik dolog? Nőként kérdezem ezt...mert nem ez az első kettős mércés dolog, amit itt észreveszek.
2021. ápr. 12. 16:22
9/17 anonim válasza:
mindegy mit veszel fel, ha te jól érzed magad benne és tetszik neked
2021. ápr. 12. 16:39
10/17 anonim válasza:
8.-nak.
Mert egy nőt, ha csak picit is jóféle, akkor is megdugja valaki, ha egy krumplis zsákot húz magára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!