Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kövér srácként is szabad...

Kövér srácként is szabad egész rövid sortokban járnom tavasszal és nyáron, vagy mégse?

Figyelt kérdés
Vettem pénteken három rövid sortot, kb. 25-30 centi hosszúak. A szüleim ki voltak akadva, amikor meglátták az új sortjaimat, azt mondták, ezek utcára túl rövidek, ráadásul pocakos srácnak (nekem) nem is előnyösek. Miért nem értik meg, hogy nem akarok megsülni csak azért, mert pocakos vagyok? Amúgy meg semmi figyelemreméltó nincs rajtam, egyedül a lábaim elég jók és formásak, legalább már akkor azokat hadd mutogathassam.

2021. ápr. 12. 10:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Nekem ez a szett úgy ahogy van nem jön be és nem a srác méretével van a bajom. Kicsit meleges az összhatás.
2021. ápr. 12. 18:29
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
Mik ezek a válaszok te jó ég? Az a gáz magadon, amit te gondolsz annak. Mindenkinek nem tudsz megfelelni,és nem is kell. Olyan ruhát vegyél fel, amiben jól érzed magad, ami tetszik magadon.
2021. ápr. 12. 20:19
 13/17 anonim ***** válasza:
32%
Mennyire kövér? kg? cm? Azért nem mindegy, hogy 100 kiló vagy 170...
2021. ápr. 12. 20:32
 14/17 anonim ***** válasza:
67%

Ez itt így van! A 8-as is végre észrevette.

A sok köcsögöt aki részrehajló férfigyűlölő.

Ha férfinek születsz ezek előtt csak szabályok szerint öltözködhetsz, a nőknek természetesen mindent lehet.

Nézzétek meg ezt a tipikus agyatlan gondolkodásu 11-est!

Ha RÖVID nadrág van egy férfin az máris meleg??

Ez is egy kafiú aki nem élt a 80-as években mikor a rövidnadrág az rövid volt, a célnak megfelelően, de a sok amerika majmoló fhasz behozta ezt bermuda nevezetű szörf gatya undormányt ami színte lerohad egy-két marháról mert még a strandon a vízben is abban vannak.

Kíváncsi lennék, hogy keféléshez leveszik e..?

2021. ápr. 13. 09:07
 15/17 anonim ***** válasza:
24%
11-es vagyok: a válaszomhoz hozzátartozik, hogy kirakott a kérdező egy képet is amit ti nem láttatok mert gyorsan eltűnt. Így kép nélkül persze nem értelmezhető a válaszom.
2021. ápr. 13. 11:18
 16/17 anonim ***** válasza:
85%
Kövér nők is felveszik, te is felveheted.
2021. ápr. 14. 14:34
 17/17 anonim ***** válasza:
75%
Szia. 21 éves nő vagyok. Tegnap elmentem dolgozni egy háromnegyedes nadrágban, mert én sem akartam, hogy bármim látszódjon. Reggel semmi bajom nem volt, ám délután 5 órakor nem volt a legkellemesebb élmény abban hazasétálni, majdnem rosszul lettem. Inkább vedd fel és ne legyen semmi bajod. Másokkal meg ne foglalkozz, tegyél a súlyod ellen kis sétákkal. Így nem tudnak szüleid sem belekötni, mert teszel önmagadért.
2021. jún. 22. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!