Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tegyek ha rövid a nyakláncom?

Mit tegyek ha rövid a nyakláncom?

Figyelt kérdés
Kaptam egy ezüst nyakláncot a névnapomra. Nagyon tetszik és imádom de úgy érzem kicsit rövid, szeretném ha hosszabb lenne, akkor talán kényelmesebb lenne. Eladni nem akarom és becserélni sem nagyobbra mert szentimentális értéke van. Arra gondoltam, hogy csináltatok ékszerésszel egy amolyan pótlást és így bontás nélkül hozzá tudom tenni és hosszabb lesz. Van esetleg más ötletetek? Már az is eszembe jutott, hogy egy karkötőt hozzá rakok de más a mintája és nem néz ki valami jól. Tanácsokat elfogadok ha esetleg voltatok hasonló helyzetben.
2021. febr. 24. 21:25
 1/4 Noren1989 ***** válasza:

A legtöbben ilyenkor a kapocs táján beletoldatnak egyszerűbb láncból.

Természetesen szinte teljesen hasonlót lehet csináltatni, vagy keresni,

én ezt személy szerint kicsit igényesebb megoldásnak látom.

2021. febr. 24. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Vidd be ekszreszezhez es o megoldja hidd el :)
2021. febr. 24. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem annyira elegáns, de egyszerű megoldás az ilyesmi lánchosszabbító: [link]

Minden hobbi- és gyöngyösboltban akad ilyen, csak rá kell akasztani a végén lévő karikát a lánc végére. Persze ez csak akkor működik, ha klasszikus láncról van szó, kígyólánccal vagy sűrű csavart szeművel csak egy ékszerész tud bármit is tenni.

2021. febr. 25. 18:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Ez utóbbihoz hasonló nagyon a nyakláncom.
2021. febr. 25. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!