Milyen rövidnadrág állna jól egy olyan srácnak, aki pocakos, de a lábai nagyon csinosak?
Figyelt kérdés
Igaz, hogy eléggé megpocakosodtam, de valahogy a lábaim szépek maradtak, a nőismerőseim szerint nagyon csinosak. Szeretném ezt az előnyömet hangsúlyozni a tavasz végi és nyári öltözködésemben. Milyen fazonú, anyagú és hosszúságú rövidnadrág állna jól nekem?2021. ápr. 28. 13:27
2/11 anonim válasza:
tök mindegy, a sörhas elrontja az összképet
3/11 anonim válasza:
Anyósom is mindig azzal jön, hogy neki a magassarkútól milyen szép vékony lábai lettek. Közben a vékony lábakat követi egy nagy pókhas, ami nagyon széppé teszi az összképet. 😑
Amúgy youtube-on, vagy oldalakon vannak jó tanácsok
How to dress with a belly/beer belly.
6/11 anonim válasza:
#1 akk mit vegyunk fel nyaron 35 fokban? lol
unnepli gatyat meg farmert mi?
7/11 anonim válasza:
6! Az ilyenek pofáznak mint az 1-es meg az 5-ös.
Ne vegyünk fel rövidet nyáron, ne feszüljön, mindezeket azért mert férfiak vagyunk?
Minden férfi legyen egyforma?
A pitcsák meg most ebben a bő szárú férfi gatyákban parádéznak, ami szerintük teljesen rendben van.
De mi férfiak ne változtassunk az öltözékünkön.
8/11 anonim válasza:
7 egy szóval se mondtam hogy ne vedd fel (1 vagyok). vedd fel, mert praktikus meleg időben. de jól kinézni nem fogsz. rajtam is van felesleg, de nem fogok a 40 fokban nagykabátban rohangálni, csak hogy eltakarjam a testem. fel fogom venni a szellős nyári ruhát, és elfogadom, hogy nem én vagyok a legcsinibb a környéken, nem lesznek illúzióim. ennyi
9/11 anonim válasza:
bocsi 2 voltam, az 1 egy kis taknyos, majd rájön hogy a kényelem fontosabb mint a "menőség"
10/11 anonim válasza:
2! A 7-es vagyok.
Az utolsó leveledet miért nekem címezted?
És nem írtam a 2-ről (rólad) semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!