Testes, pocakos férfiként az alábbi videóban látható összeállítást felvehetném? Jól állna nekem?
https://www.youtube.com/watch?v=ktzq6a2Qn98
Szeretnék a pocakosságom ellenére is divatos, laza és nyárias lenni.
Sok kövér sorstársam egyszerűen nem mer rövidnadrágot felvenni, nem tudom, miért.
Nagyon gáz, mind az összeállítás, mind az, aki ennyire elhanyagolja magát.
Ruhadivatozás helyett inkább lefogyhatnál. Az egészséged meg fogja hálálni, ha nem egy kövér d..sznó leszel.
Lehet úgyis ösztönözni valakit, hogy rávilágítasz a hibájára, szembesíted gyengeségeivel, mert így legalább már tudja, hogy min kell javítania. Nálam az őszinteség és az igazság alap. És azt is tudom, hogy az igazság fájdalmas.
És aki önmagától nem tudja, hogy a kövérség rossz, káros az egészségre, és inkább a kövérségi divatruházkodásra helyezi a hangsúlyt, az megérdemel egy kicsivel drasztikusabb stílust.
Ui.: Amikor össze-vissza zabál valaki mindent mértéktelenül, az ugye nem baj, de ha rámondják, hogy emiatt egy kövér disznó, az már baj. 😒
Értem a logikát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!