Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Túl nagy a mellem vagy túl...

Túl nagy a mellem vagy túl nagy a binder?

Figyelt kérdés
Van egy binderem amit rendes ilyenekkel foglalkozó oldalról rendeltem. Szépen leszorít egyébként de elég hamar ugymond lecsúszik a mellem alatta. Mármint ugye binderrel nem lefele szorítjuk a mellet hanem úgymond felfele de nekem kicsúyzik a mellem ilyen kifejezetten hamar sima sétálástól és ez rendkívűl zavaró. Egyébként olyan D s kosaras vagyok kb tehát lehet attól is akár, hogy túl nagy a mellem, akkor nem dogok tudni mit csinálni. De az is lehet valamit rosszul csinálok vagy túl nagy a binder nem tudom.

tegnap 21:40
 1/4 anonim válasza:
42%
Mi az a binder
ma 06:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy hosszabbatt kellett volna venni? Ha egyáltalán van hosszra különbség.
ma 08:06
 3/4 Noren1989 ***** válasza:
#1, mell leszorítására való eszköz.
ma 12:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát minimum fognia kellene. Azért van.

A ruhalmasság hiánya azért is gáz, mert ha nem követi rugalmasan a test fonalait. Nem is tágul a légzéssel, ami baj, (még akkor is ha mint binder teszi a dolgát), nyúlnia kell, különben akár borda törés meg fulladás lehet a vége.

A mellnek (•)(•) pózban kell lennie, ha UU pózban van, az maradnadó szövet sérüléshez vezethet. Ez operációhoz se idealális.

Szóval ha leesnek, akkor nagy lesz az.

Viszont vizuálisan nem kell teljesen laposnak lenni.

Pláne ha kicsit köpcösebb vagy, ne akarj full deszka lapos lenni. Egy cisz pasi se az, természetellenesnek is hatna. Topnsurgeryt se csinálnak tök laposat emellé az alkat mellé.

ma 19:49

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!