Milyen ruhákat hordjak, hogyha nőiesebben akarok kinézni, az alakom ellenére? Lent kép.
Figyelt kérdés
Köszönöm szépen, nem kérek a bántó kommentekből. Nem fogok elhízni se. Szeretnék tanácsot kérni, milyen típusú ruhák nőiesíthetnék az alakom?
18/L
2010. aug. 13. 18:00
21/25 anonim válasza:
Sztem nagyon jó az alakod am hány cm vagy?
22/25 anonim válasza:
A melled tényleg kicsi, de ettől még lehetsz nőies. És igaz, a vállad tényleg széles a csípődhöz képest, ezért szerintem a csípőnadrágokat kerüld. Viszont szoknyát nyugodt szívvel felvehetsz, vagy tunikát, jól állna rajtad. Viszont a lábad nem vastag egyáltalán, legalábbis a képen nem így tűnik.
23/25 A kérdező kommentje:
168 cm
2010. aug. 15. 13:49
24/25 anonim válasza:
Mit nem adnék ha ilyen alakom lenne *.*
Akármit hordhatsz.
25/25 anonim válasza:
A többiek már elég tippet adtak, de ha véleményed szerint gebe vagy kezdj hízókúrába :D . Najó most viccen kívűl:
Bárcsak nekem is ilyen alakom lenne!
Ahogy a többiek mondták bármi jól áll. Próbáld ki a magassarkút is és ha a melleddel nem vagy elégedett néha vegyél fel egy push up vagy vízes melltartót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!