Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhákat hordjak,...

Milyen ruhákat hordjak, hogyha nőiesebben akarok kinézni, az alakom ellenére? Lent kép.

Figyelt kérdés

Köszönöm szépen, nem kérek a bántó kommentekből. Nem fogok elhízni se. Szeretnék tanácsot kérni, milyen típusú ruhák nőiesíthetnék az alakom?

[link]

18/L

2010. aug. 13. 18:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
dehogy, pont azt mondom, hogy VAN cicid, amennyi van, az meg bőven elég ;)
2010. aug. 13. 19:44
 12/25 anonim ***** válasza:
Szerintem tök rendbe vagy! 18F
2010. aug. 13. 20:04
 13/25 anonim ***** válasza:
Na de miért nem mersz szoknyát hordani, kérdező? Erre válaszolj, kíváncsi vagyok.
2010. aug. 13. 20:21
 14/25 A kérdező kommentje:
mert vastagok a lábaim, meg aránytalan vagyok :D
2010. aug. 13. 21:07
 15/25 anonim ***** válasza:
Én értem mire gondol a kérdező, kicsit fiús az alakja, mert nincs széles csípője, széles a válla ahhoz képest, és a melle is kicsi. Erre egy megoldás van: azt kell hangsúlyozni, ami jó. Én nem tudom, a váll ellen mi hat, de ezen az oldalon többször leírták már. A szoknyától meg ne félj, nem esz meg :)
2010. aug. 13. 21:47
 16/25 anonim ***** válasza:

Széép az alakod,ezért szerintem szóba jöhet bármilyen szoknya! (:

Ha nőies stílusban szeretnél öltözködni,akkor inkább az élénkebb színeket válaszd a rózsaszínt,a pinket a pirosat, a sárgát.Most nem azt mondom h öltözz full rózsaszínbe h úgy nézz ki mint egy kis ostoba pláza cica..de egy pár rózsaszín ruhát bevihetsz a ruhatáradba,mert nagyon trendi.

A sok-sok kiegészítő is nagyon fontos,fülbevaló,nyaklánc,karkötő..ezek is legyenek minnél magyobbak és minnél színesebek!

És a magassarkú cipőt is előszeretettel használd!

Remélem tudtam segíteni!

2010. aug. 15. 12:07
 17/25 anonim ***** válasza:
93%

Hogy a g*cibe lennél aránytalaan baz**meg?

Úgy utálom az ien kis cicababákat akik vaságyastól 30kg és akkor azt mondja h:túl vastagok a lábaim..

Tök gebe vagy..Istenem..nagy az Isten állatkertje...és alacsooooony a kerítés.S:

Most úgy őszintém meghaladod a 45kg-ot?? Mert szerintem nem..

Jesszus hogy lehet valaki ennyire szánalmas..

2010. aug. 15. 12:14
 18/25 anonim válasza:
azta :D én is ölni tudnék egy ilyen alakért :D nagyon csinos vagy. szoknyát, shortot, cicanacit nyugodtan hordhatsz hogy kiemelje a lábadat. (:
2010. aug. 15. 13:10
 19/25 Piciregica ***** válasza:

12:14-essel egyetértek.

Am attól h kitömte a melltartóját még nincs cicije.xD

Csak úgy látszik mintha..ő jobban tudja.

Am sztem találsz magad ruhát,mert a modellek is kb ilyen vékonyak...szal.

2010. aug. 15. 13:17
 20/25 A kérdező kommentje:

ma 12:14: cicababa? életemben nem sminkeltem magam, 18 éves létemre, 52 kiló vagyok, és tényleg aránytalan. a lábaim tényleg vastagok. lehet a képen nem látszik. szánalmas az te vagy, mert nem a kérdésre válaszolsz, hanem itt játszod az eszedet. hasonló jókat kívánok neked az életben, remélem mindenki így fog hozzád állni

ma 13:17: te aztán tudod hogy mi van a melltartómban :D hasonló jókat nekedis

a többieknek köszönöm a válaszokat

2010. aug. 15. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!