Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhákat hordjak,...

Milyen ruhákat hordjak, hogyha nőiesebben akarok kinézni, az alakom ellenére? Lent kép.

Figyelt kérdés

Köszönöm szépen, nem kérek a bántó kommentekből. Nem fogok elhízni se. Szeretnék tanácsot kérni, milyen típusú ruhák nőiesíthetnék az alakom?

[link]

18/L

2010. aug. 13. 18:00
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem nagyon szép az alakod. Hordhatnál egészruhákat (cicanadrággal vagy anélkül), szoknyákat (mini is jól állna sztem), magas sarkú cipőt/szandált.

25/L

2010. aug. 13. 18:05
 2/25 anonim ***** válasza:
70%

már ne is haragudj,mi a g*ci bajod van az alakoddal?!!

bírom az ilyen kérdezőket kajak -.-'

felkészülök a lehető legrosszabbra, zsírpárnák,hurkák,narancsbőr minden sz*r...

erre látok egy gebét... sztem egy deka felesleg sincs rajtad.... hordjál mindent,bármi jól állhat!

2010. aug. 13. 18:28
 3/25 A kérdező kommentje:
az a bajom, hogy semmi nőies nincs benne. OLVASSÁL MIELŐTT VÁLASZOLSZ. köszönöm.
2010. aug. 13. 18:37
 4/25 A kérdező kommentje:
amúgy meg a gebétől messze vagyok.
2010. aug. 13. 18:38
 5/25 anonim ***** válasza:
79%

neked bármi jól áll, annyira jó alakod van, halni tudnék azért, hogy nekem ilyen szép alakom legyen

[link]

[link]

[link]

2010. aug. 13. 18:40
 6/25 A kérdező kommentje:
na ennyi dicséretet sem kaptam még. köszi a linkeket, szép ruhák :)) bátorságom szoknyához sajnos nincsen. :s
2010. aug. 13. 18:44
 7/25 anonim ***** válasza:
56%

huhú, ölni tudnék az alakodért, szerintem meg tök nőies, van cicid, csípős is, a derekad nem az a szörnyen vékony, de ez legyen a legnagyobb probléma, egy szemeteszsák is jól mutatna rajtad :D

pont tökéletes :)

15/l

2010. aug. 13. 19:37
 8/25 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, miért nincs bátorságod szoknyához??? Ne hülyéskedj, sztem tök jól állna!!!

De egyébként ha tényleg nincs bátorságod, akkor várj vele. Meg fog jönni előbb-utóbb, hidd el. Én se hordtam érettségi után (gimiben kötelező volt ünnepeken, csak azért hordtam) kb. 6-7 évig, de ahogy fejlődött az önbizalmam, kedvet kaptam hozzá.

2010. aug. 13. 19:42
 9/25 A kérdező kommentje:
szemeteszsák :DD köszi, igen, épp ez a bajom, kicsi a cicim és nincs derekam szinte :( erre keresek megoldást.
2010. aug. 13. 19:43
 10/25 A kérdező kommentje:
én még ünnepségeken is gatyát hordok :)
2010. aug. 13. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!