Miért akar mostanában mindenki cicababa lenni?
Ha akarod elküldhetem a linket, ahol a nevem van (meglátod 10.nek jutottam be jogra), rám kereshetsz Facebookon. ;)
Hmm?? Na most már elhiszed?
Ja és az osztályunkban egy cicababa sem volt, csak én. :)
Köszönöm!
Nem, nem ismerem be mivel az én barátnőim mind normális, okos lányok (és ezt nagyon komolyan mondom!), pedig külsőre sokan sztiptíztáncosnőnek titulálják őket.
A különbség az a csaj és köztem, hogy engemet majdnem minden tanár utált és megtettek mindent azért, hogy rossz jegyeket adhassanak meg hogy "égethessenek" (volt, hogy egyik tanár óráján elsírtam magam, olyan hosszan és kitartóan szidott), de nem mentek vele sokra mert hát na... :)
Egyik osztálytársam éjszakákat ült fent a tanulás miatt, komolyan mondom hozzászólni sem lehetett olyan hisztis volt, nagyon sokat tanult. Na én ennek az ellenkezője voltam. Nem kellett sokat tanulnom és tudtam az anyagot, nem vagyok az a s.ggelős fajta.
Remélem nem bukom ki az egyetemről!... ;)
Nem mondtam, hogy a barátnőim megtisztelve érzik magukat azért, mert néha úgy néznek ki, mint egy táncoslány. Csak érzékeltetni akartam a lényeget: hogy attól, mert úgy nézel ki, még nem vagy buta, h.lye meg nyávogós r.banc.
Olyan lányt ismerek, aki egyetlen fiúval volt, 19 éves, hosszú fekete haja van, cicababa.
És hát okos, intelligens lány. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!