Nagy göndör hajam van, de mostanában mindenki csak vasalja a haját. Trendi még egyáltalán a göndör haj?
Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 15:29
1/9 anonim válasza:
Ha a csutkára kopasz fej lenne a trendi, megcsinálnád??
Ilyen hülye kérdést....
2/9 anonim válasza:
Én daueroltatom. Nekem tetszik és mindig irigykedtem a természetes göndörökre :D
3/9 anonim válasza:
Az utóbbi fél-1 évben, és most is főként a göndör, hullámos haj a trendi, az egyenessel ellentétben!Úgyhogy ha a divat érdekel, akkor e miatt ne kezd el vasalni, ha meg nem a divat a fontos, akkor meg azért, hogy egészséges és szép maradjon:)Hidd el, sokaknak kell még olyan haj, mint a tied:)
5/9 anonim válasza:
én is göndör hajat akarok! az a baj, hogy nekem olyan hullámos-kócos-szénakazal féleségem van, vállig ér, és csak úgy tűrhető, ha vasalom! pedig nem szívesen teszem. ha megnő lehet daueroltatom, mert nagyon szeretem a göndör hajat!
6/9 anonim válasza:
Nekem természetes göndör,világos barnaa a hajam,hátam közepéig ér!Én imádom,nem cserélném el semmiért!Volt már kivasalva,de az egyáltalán nem tetszett,és nem is állt jól!Kb fél éve szőke melírokat teszek bele,amitől sokkal jobban néz ki!
7/9 anonim válasza:
Micsoda? :| Szerintem meg manapság egyre kevesebb vasalthajú van. 2010-ben a szép természetes göndör/hullámos haj a divat. Kine vasald. Ne legyél sznob. Legyél egyedi a természetes göndör hajaddal! :)
8/9 anonim válasza:
Most a hullámos meg a göndör a divat! Csak még kell egy kis idő, míg befejezik a vasalást... Túl kell lépniük a "Jajj, olyan ronda a hajam, MUSZÁJ vasalnom!" dumán.
9/9 anonim válasza:
TRENDMAJMOLÓK VAGYTOK!
Nekem egyenes a hajam és azért nem fogom tönkretenni, hogy "trendi legyen".
Basszus, nem vettétek észre, hogy ez a divat csak azért van, hogy hol az egyenes hajúak tegyék tönkre a hajukat dauerolással, hol meg a hullámos/göndörek vasalással?
És hogy fogyjon a dauervíz/hajsütővas és a hajegyenesítő cikkek????? Na meg a fodrász aki tönkreteszi vagy rendbehozza?
Mindenki hordjon olyan hajat, ami neki jól áll! És ami nem teszi tönkre a haját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!