Hogyan tudom ezt a "kontyot" elkészíteni, amit mostanában mindenki hord?
Nem tudom pontosan mi a neve, ha tudjátok lécci írjátok le.
Hosszú szőkésbarna hajam van. Úgy szeretném felkontyozni, hogy néhány szál kilógjon.
Úgy ahogy ezen a képen: [link]
Képeket és videókat is linkelhettek. Köszönöm. :D
az az igazság, hogy nem is igazán konty, csak simán hajgumival körbetekerik, szóval mintha felakarnád kötni lófarokba, de az utolsó tekerésnél alágömbölyíted a hajad, hát remélem jól elmagyaráztam.
A szálakat itt ott kihúzogatod..ennyi
hát tekerd jobban alá, (így nagyobb kontyod lesz) és nem lóg le annyira hosszan...
vagy vágass a hajadból, de ezért nem hiszem hogy megérné
zoknival vagy ilyen konty izével is meglehet csináni (nem udom hogy hívják :D)
itt egy videó:
Figyu! Én mindig így hordom a hajam! Egyszerű:
Lófarokba fogoda hajad, aztén a lófarkat megcsavarod, és a gumi köré tekered, és lefogod. Hogy ne legyen szoros, étfogod a kezeddel, kicsit megrázod. Aztán a kontybol és az arcod környékéről kihúzogatsz pár szál hajat. 5 perc alatt megvan, és télen, nyáron divatos. Feltéve, ha télen nem nyomja össze a sapka.
Nincs ennek a kontynak külön neve. Ja de igen:
LAZA, vagy HANYAG KONTY!
REmélem segitettem! :) Ezt bármilyen hosszú hajból meg tudod csinálni. Nekem régen hosszú volt a hajam. Úgy is remek lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!