Hogyan lehet elkészíteni ezt a hajat? Annyira tetszik nagyon meg akarom csinálni de nem tudok rájönni hogyan kell?
http://www.youtube.com/watch?v=VCLxJd1d84s&ob=av2e
csak vidit tudok sajnos belinkelni, képet sehol nem találok, meg talán így jobban is látjátok! Egyébként a hosszú szőke hajú csajról beszélek akinek fel van tűzve a haja (Kimberly Wyatt)! Annyira tetszik *.*
Köszönöm szépen a segítséget!
[link] ez az!
Nem tudom hogy van megcsinálva, de engem is érdekel!
Én láttam egy ilyen videót, csak ott rövidebb volt a csaj haja, és már meg sem találtam.
Úgy emlékszem Ő úgy csinálta, hogy felfele fésülte a hajat és hullámcsattal feltűzdelte. Így olyan lett, mintha lenne egy nagy kócos taraja. Aztán mikor ezzel végzett, akkor megcsinálta elől a búbot és kész.
Nyilván sok tupír, lakk és csatt, aztán mehet a buli. :DD
homloknál választasz le elől egy tincset és megtupírozod ,majd utána levőtincset is választod megtupír + lakk
tupirfésűvel dolgozol hegyes végű .Újjaddal dolgozol óvatósan hátra tűzöd hullámcsattal rögzíted .kb 10 cm széle a búb .
Anyukád tud segiteni mert 20 éve volt ez nagy divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!