Miért akar mostanában mindenki cicababa lenni?
Pont, hogy ez nem igaz!
A szép arc, smink, haj mindenkinek tetszik. Rengeteg cicababát ismerek és hidd el, egyik sem csúnya smink nélkül sem.
Persze használják(juk) a sminket, de ha előfordul, hogy mégsem, úgyis ők(mi) a buli közepe, vagyis minden pasi őket akarja és az is biztos, hogy nem egy éjszakára.
Nekem pl. még soha nem volt futó kalandom, a nagyon kevés srác közül, akivel voltam, egyik sem akart elhagyni és mindenik lenne velem még most is!!
:D szerintem ezt nem csak te mondhatod el magadról, hogy nem volt még futó kalandod, és hogy epekednek utánad a volt barátaid...
Visszatérve a témához: 20 cicababából kb 1 szép szokott lenni, akinek az arca is szép, nem csak a sminktől tűnik annak. De általában az is elrontja magát a csúnya szolis bőrrel, mellé festett szőke hajjal, ízléstelen csillogós és rózsaszín ruhákkal, mindent mutogató minikkel, gusztustalan hegyes vagy rikító műkörmökkel...
Hidd el, akik nevetnek, nem azért nevetnek, mert irigyek. A legtöbb nő képes igényes lenni anélkül, hogy műkörmöket, tonna sminket, és kihívó ruhát aggatna magára. Az ilyen cicababákról a legtöbb embernek nem az jut eszébe, hogy "bár én is ilyen lennék", hanem hogy "úristen ezt meg mi vette rá arra, hogy ezeket a ruhákat felvegye, úgy néz ki mint egy sarki..." Merthogy a többségetek úgy néz ki. Nem nőies mindent megmutatni, hanem közönséges! Felőlem védhetitek magatokat, de ez nem fog azon változtatni, hogy a világ nagy része még nem találkozott túl sok értelmes avagy szép cicababával, és ez bizony azért van, mert NAGYON RITKA.
A fent említett dolgoktól nem lesz valaki szép. A szépség egyrészt adottság (amelyből pont ugyanolyan arányban kapnak a cicababák is, mint mások), másrészt kisugárzás. Az utóbbi viszont a cicababákban az emberek 80%-nak nem tetszik (az a maradék 20% meg ti magatok vagytok, meg az utánatok futó kanok.)
De a lényeg: nagyon jól megfogalmaztad a véleményed, meg is értem és igazad van a te szemszögedből.
Én másképp gondolom, de ez nem is baj, mindenki fenntarthatja az álláspontját és ez így van rendjén! :)
Most belinkeltél egy buta cicababát. És?
http://www.youtube.com/watch?v=DRoFzjUCSkk
Ronda, mégis buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!