Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kotelezo-e meg mindig az...

Kotelezo-e meg mindig az iskolai tornadressz? velemenyek?

Figyelt kérdés
az en idomben a kiralykek lycra tornadressz volt kotelezo!szerettem hordani!-(39e lany)

2020. aug. 7. 09:39
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
40-es: Miért volt égés a gatya és az atlétatrikó? Sportoláshoz az a legpraktikusabb a fiúknak olyan korban már,nem a dressz.Mi volt vele a gond vagy az égő?
2020. dec. 17. 20:45
 42/49 anonim ***** válasza:
Csak azért, mert az nekem szubjektíven olyan volt, mintha csak a folyóhoz mennék le pecázni, és nem az egyik legfontosabb órán, a testnevelésen vennénk részt.Egy bizonyos Jules Léotard tervezte meg ezt a tornához teljesen passzoló ruhadarabot az 1800-as években. Ezért hívják angolul leotard-nak. Nyilván mindenki máshogy látja, de a tesihez ez sokkal tekintélyesebb, mint egy klott gatya trikóval.
2020. dec. 18. 22:13
 43/49 A kérdező kommentje:

eleg a tudomanyoskodasbol es tornaruha tortenelembol!!

NEM EZ A KERDES!!

szerintem legyen maradjon kotelezo a tornaruha!!

39L

2020. dec. 19. 09:58
 44/49 anonim ***** válasza:

Az egészséges lelkű embert élete elkíséri egy soha ki nem elégíthető tudásszomj. Hol van még a "tudományoskodástól", hogy tornadressz történelmi eredetét leírtam?!

Ha neked elég, vállald, és tüntesd fel, hogy ez kizárólag csak rád vonatkozóan igaz.

Szabadjon javasolnom, kerüljük az éles, quasi arrogáns hangvételű megnyilvánulásokat. Köszönöm!

2020. dec. 19. 13:43
 45/49 anonim ***** válasza:

Egy egészséges lelkű embert élete végéig elkíséri egy soha ki nem elégíthető tudásszomj. Hol van az még a "tudományoskodástól", hogy tornadressz történelmi eredetét leírtam?!

Ha neked elég ez már sok, vállald, és tüntesd fel, hogy ez az érzés kizárólag csakis rád vonatkozóan igaz.

Szabadjon javasolnom, kerüljük az éles, quasi arrogáns hangvételű megnyilvánulásokat. Köszönöm!

2020. dec. 19. 16:10
 46/49 anonim ***** válasza:
81%

Én sem igazán értem,hogy miért ne lehetne leírni a történetét,ha már ezzel a ruhadarabbal foglalkozik a kérdés is elsősorban. A kérdezővel abban egyetértek,hogy meg kellett volna tartani a kötelező tornadressz viseletet a lányoknak.Nemhiába ezt használják a szertornában is.

Bár én a fiúknak meg a rövidgatya atlétatrikó párosítást hagytam volna meg,szerintem a szabad karmozgás miatt,például gyűrűnél..stb. az a legjobb. A férfi tornászok is ujjatlan trikót hordanak.

Valamilyen okból mind a tornadresszt,mind a trikót leváltották a legtöbb helyen pólóra. Ez a rendszerváltozáskor történhetett? Vagy később? Mert addig szerintem mindenhol dressz (lányok) és trikó( fiúk) volt a kötelező.

2020. dec. 19. 19:40
 47/49 anonim ***** válasza:
Én 2012 ben voltam nyolcadikos és nekünk még akkor is kellett a tornadressz. Fekete rövid ujjú kellett. Én azt utáltam hogy bugyis volt az alja és kint volt a fél seggem. Azzal is az volt a gond hogy egyes gyakorlatoknál bevágott, meg a seggem odatapadt a padlóhoz ha épp felülések voltak vagy földön való nyújtózkodás. Persze annyiból előnyös volt hogy sokkal könnyebben tudtam benne futni és az ugrások is könnyebben mentek de ennek ellenére nekem kellemetlen volt abba lenni. Az tetszett benne hogy egyrészes és az sem volt ellenemre hogy a testemre simult mert én alapból szeretem az ilyen testhezálló ruhákat sokkal kényelmesebbnek tartom.
2021. szept. 12. 14:19
 48/49 anonim ***** válasza:
100%
47-es:A többi lányt zavarta a dressz?A fiúknak mit kellett hordani?
2021. szept. 12. 17:57
 49/49 anonim ***** válasza:
89%

Üdv!

Kezdjük ott,hogy utálják a lányok a tornadresszt mert megmutat mindent és ez ciki.

De nem ciki a strandon kitenni a kannákat meg felvenni a tangát.

A pamut dressz nem tesire való mert izzadsz benne és megtartja a nedvességet,ellenben a lycra anyagúval ami párologtatja.

A tornadressz azért van hogy leszorítsa a melleket hölgyeknél,fiúknál meg a .....-t,mert a tornászok sem sima trikóban tornáznak hanem ujjatlan tornadressz+nadrágban.

A tornadressz amúgy is uniszex ruha,egy 10éves fiúnak és 10 éves lánynak a torzója egy és ugyan az ,a méret is.

Úgy lehet fázni tornadresszben ha lusta vagy tesizni,kis mozgás és melegít.

Leotard az mondjuk egy francia férfi név.

Ő találta fel,egy tornász ffi volt cirkuszi művész,így Leotard=Tornász mez= torna ruha,dressz.stb.

Mondjuk Józsi találta volna fel akkor most azt mondanád:-nem szertettem Józsiban tornázni..

Szóval nem ciki tornadresszben tesizni vagy bármit sportolni.

Persze a 2000ft dressz nem olyan mint a 30000ft-os verseny dresszek.

2021. okt. 30. 00:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!