Lányok, hányan használunk mai napig tornadresszt? Ki mire használja? Ki hol veszi?
Figyelt kérdés
2020. márc. 31. 18:33
1/9 anonim válasza:
tudomásom szerint baletthoz,szertornához meg ilyesmi sportokhoz használnak. én a Dechatlonba láttam legutoljára :)
2/9 anonim válasza:
Én szoktam hordani ha itthon tornázok, meg ha kimegyek futni aláöltözetnek viselem. Régen tornáztam sokáig elég sok dresszem maradt amit kidobni, elajándékozni sajnálok, viszont azt sem akarom hogy a szekrény aljában porosodjon ezért viselem, meg szeretem is. Néha biciklizéshez is felveszem főleg nyáron és akkor egy térnadrágot veszek csak rá, azt is a bámészkodók miatt teszem.
3/9 anonim válasza:
Kár hogy a középiskolákban már nem kötelező.
4/9 anonim válasza:
Én szoktam hordani tornadresszt, alváshoz kifejezetten szeretem!
5/9 anonim válasza:
szinten!!
alvashoz, setahoz a szabadban,strandon szivesen hordom! Anyukam is hordja! en hosszu ujjut inkabb!-(most is)
39N
7/9 anonim válasza:
Én bicajozni szoktam 2 naponta ez a kötelező edzés számomra mert nem akarok egy elhízott kismalac lenni. Mindig hordok dresszt edző ruhám alatt mert védi a derekamat, nem csúszkál ide-oda.
8/9 anonim válasza:
Belebújós de nem az a sulis dresszeim vannak, mondjuk rám se jönne már az az alsós amiket lehet venni a kínaiba:-D. Otthon is edzésre és suliba polóval hordom. És van pamut kerékpáros overálom is, nagyon szeretem.
9/9 anonim válasza:
Szinte bármelyik sporthoz felveszem, mint legalsó réteg ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!