Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kotelezo-e meg mindig az...

Kotelezo-e meg mindig az iskolai tornadressz? velemenyek?

Figyelt kérdés
az en idomben a kiralykek lycra tornadressz volt kotelezo!szerettem hordani!-(39e lany)

2020. aug. 7. 09:39
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%

Alsóban kötelező volt 2000-ben kezdtem a sulit. Felsőben csak aláöltözetként kérte a tanár hűvös időben.

Én nem is szerettem, de nem is utáltam mint egyesek akik annyi hisztit levágtak hogy már nevettem rajta.

Elfogadtam hogy kell hordani kész. Ha nem kellett nem hordtam.

Egyébként meleg időben szerintem kellemesebb volt viselni mert nem izzadtam annyira bele és könnyű volt mozogni ha már jól rám tapadt, de levenni úgy már nem volt egyszerű, arra is emlékszem.

2020. aug. 8. 14:29
 12/49 A kérdező kommentje:

9-es!

ki kever mit?

van koze hozza mert az iskolai versenyeken is abban kell lenni

2020. aug. 9. 12:11
 13/49 A kérdező kommentje:

11--es

attol fugg milyen anyagut hordtatok!

az elasthan valoban nagyon tapad! nalunk a pamut-lycra volt "divatban" azt konnnyu volt akar csurom vizessen is levetni!

elsoben a fekete, aztan volt vilagoskek egeszen 5_ik osztalyig,kesobb 7-ikig lett kiralykek,es a vegen piros a tornadresszunk!

a gymiben volt feher es lila csikos!

ma leginkabb alvashoz de pl a tengerpartra is szivesen veszem fel!a hosszu ujjjut igy a nap nem egeti ossze a boromet!praktikus viselet eleg fole egy kis lenge szoknyacska!-(39N)

2020. aug. 9. 12:18
 14/49 anonim ***** válasza:
77%
Ja, 39 éves "lány" aki otthon is abban mászkál...... gondolom ez valami fétises pasi kérdése, már volt pár hasonló és mindig megjelenik valami felnőtt "lány" aki napi 25 órát tornadresszben van. :S
2020. aug. 10. 09:07
 15/49 anonim ***** válasza:
És a fiúknak mit kellett hordani tesiórán?
2020. aug. 10. 10:52
 16/49 anonim ***** válasza:
65%
Én fiúként hordok tornadresszt sportoláshoz, de nekem semmi bajom nincsen vele. Nyilván nem ez az átlagos, de azért van itt jó páran fiú akik szintén fel veszi sportoláshoz a tornadresszt. Ezt nyilván csak a hozzászólásokból tudom illetve olvasom.
2020. aug. 11. 08:44
 17/49 A kérdező kommentje:

14-es!

?? te egyedul vagy ennyire hulye vagy segit anyukad is?

mirol beszelsz te szellemi toprongy? milyen napi 25 orat abban setal?? KI IRT ITT OLYAT ES HOL? MUTASSAD MAR!!!! ha nemtudod mert hazudsz akkor fogd be!!

2020. aug. 11. 09:39
 18/49 anonim ***** válasza:
100%
Tornadressz csak általános alsóban (1-4.) volt kötelező a lányoknak, a fúknak rövidnadrág és atléta. Felsőben már nem volt kötelező a lányoknak sem. Középiskolában viszont a sulis egyenpóló és -rövidnadrág volt kötelező egységesen mindenkinek. Télen nem egyszer fagytunk benne szarrá, amikor kint volt a tesi.
2020. aug. 17. 23:56
 19/49 A kérdező kommentje:

15-os

a fiuknak -(az en idomben!)-kek tornanadrag,kek tornacipo es feher triko volt kotelezo! hidegben kek melegito

nekunk lanyoknak kek lycra-pamut tornadressz hodegben melegito mint a fiuknak

a tosnadresszunk szine szinte evenkent valtozott

2020. aug. 18. 01:17
 20/49 anonim ***** válasza:
Igen, nálunk is kék rövidnadrág és fehér trikó volt a fiúknak és kék tornadressz a lányoknak. Felső tagozatban lányoknak is, fiúknak is elsősorban kék rövidnadrág, fehér rövidujjú póló. Középiskolában pedig egységesen fekete rövidnadrág és piros rövidujjú póló az iskola "lógójával". Nálunk ez volt kötelező, melegítő nem volt megengedett, sem általánosban, sem középiskolában. Mondjuk általánosban a téli időszakban nem nagyon voltunk kint, középiskolában annál többet, mert más osztály is használta a tornatermet egyidőben velünk.
2020. aug. 18. 08:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!