Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kotelezo-e meg mindig az...

Kotelezo-e meg mindig az iskolai tornadressz? velemenyek?

Figyelt kérdés
az en idomben a kiralykek lycra tornadressz volt kotelezo!szerettem hordani!-(39e lany)

2020. aug. 7. 09:39
A kérdező szavazást indított:
maradjon kotelezo
szabadon valaszthao
szeretem hordani
utalom
59 szavazat
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
100%
Én 19 éves vagyok és alsóban mindenkin fekete nadrág, fehér póló volt, csak egy lányon kék tornadressz, nem is tudtam, mi az, meg miért fürdőruhában jelent meg egy iskolai órán, én nem vettem volna fel. Aztán később már senkin se volt ilyen.
2020. aug. 7. 09:51
 2/49 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk lehetett hordani, de nem volt kötelező. Pedig én '92-ben kezdtem még a sulit.
2020. aug. 7. 10:03
 3/49 anonim ***** válasza:
100%

Én 2005-ben kezdtem meg a sulit. Nálunk mjndenkinek a fehér póló és a felete/sötétkék nadrág volt a kötelező.

Húgom 2011-ben volt elsős egy másik iskolában, mint ahol én, ott teljes mértékben a szülőre illetve a gyerekre volt bízva, hogy miben szeretne tornázni, de tesóm is csak második osztályos koráig szeretett tornadresszt hordani.

Szerintem az lenne a jó, ha szabadon választható lenne, fontos, hogy mindenki abban tornázzon, amiben kényelmesen érzi magát, nem feszeng.

2020. aug. 7. 10:26
 4/49 anonim ***** válasza:
100%
Van ahol még most is kötelező, sok helyen szabadon választható, a legtöbb helyen meg már azt sem tudják a gyerekek, hogy mi az.
2020. aug. 7. 10:28
 5/49 anonim válasza:
100%
2007ben kezdtem szakgimnaziumot Szegeden. Ott kötelező volt az egységes tornadresz (kék rövid nadrág, piros póló az iskola nevjegyevel)
2020. aug. 7. 10:32
 6/49 anonim ***** válasza:
100%

2000-ben kezdtem a sulit, nálunk kötelező volt a piros tornadressz.

Mélységesen gyűlöltem, szerencsére felsőben már lehetett póló-nadrágban tesizni.

2020. aug. 7. 11:15
 7/49 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk csak általános iskola alsó tagozatában volt kötelező a kék színű változat (1-2 embernek volt piros) . Akinek már megjött, vehetett fehér felsőt és fekete nadrágot. Én voltam az első az osztályban, így a negyedik volt az az év, amikor mindenki dresszt hordott, csak én nem.

Én örültem ennek, mert teljes szívemből gyűlöltem ezt a ruhadarabot, mert baromi kényelmetlen volt.

Gimiben már “egyenpólónk” volt, csak az iskola logójával ellátott szettben lehetett testnevelés órákat látogatni (ami ugye kötelező és mindennapos volt).

2020. aug. 7. 11:41
 8/49 A kérdező kommentje:

az azert erdekes hogy a suliban -(ezekszerint ma mar )-szabadon valasztott miben tornazik a diak,de peldaul egy versenyre -(mar ugye ha benevezett)-megis kell egy verseny tornaruha!! pl ritmikus sport gym-hez! abban kell lennie a versenyzonek, de a gerenda gyakorlatokhoz is!

vagyis bizonyos alkalmaknal elengedhetetlen viselet!

a magam reszerol en szerettem hordani!a kiralykeket es foleg a hosszu ujju valtozatot! neha neha ma is felveszem itthonra!(39è lany)

2020. aug. 8. 09:13
 9/49 anonim ***** válasza:
100%

39 évesen "lány", aki otthon tornadresszben járkál...? Hát, oké. Kinek, mi...

Amúgy a verseny más, ott nyilván több előírás van. Általában még a haj- és sminkviseletet is meghatározzák, de szerintem ezt ne keverjük azért az iskola tesiórákhoz.

2020. aug. 8. 09:17
 10/49 anonim ***** válasza:
100%
A mi időnkben alsó tagozatban kötelező volt a tornadressz, felső tagozatba viszont szabadon lehetett választani tornaruhát. De az egyik akkori osztály társammal mi végig tornadresszben tesiztünk, ő is és én is nagyon szerettük a dresszt. Többek furcsának tartották hogy ennyire szeretünk így tesizni, de végül is nem volt gond, mindenki úgy öltözködött ahogy jól esett neki. Csak arra kért a tanár hogy aránylag egyformák legyünk. Ma is van hogy simán belebujok dresszbe ha úgy kívánja a helyzet, sportra és egyéb olyan célokra az egyik legjobb nekem a tornadressz.
2020. aug. 8. 12:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!