Felvennél tornadresszt a strandra vagy úszódába?
Igen, minden további nélkül.
42/f
Én szabadtéri strandon szoktam viselni hosszú ujjú dresszeket pontosan azért hogy védve legyen a vállam a napégéstől. Nekem is anno sok maradt meg, sajnáltam kidobni, amiket versenyekre hordtam azokat átadtam másnak. Leginkább csak a gyakorló dresszeim maradtak meg, azok közül kettőt strandolásra szoktam befogni, a többségét pedig mai napig hordom ha itthon tornázok, vagy nagyon jó időbe megyek ki kocogni.
23/N
Nekem a 19 éves nagylányom veszi fel a tornadresszeit, mert úszni jár és RG-re is. Bár én láttam már strandon benne őt és más lányokat, az úszó oktató nőt is és csinosak voltak benne. Azt mondja a lányom hogy olyan mint az úszódressz, mert nem csúszik le a vízben és kényelmesebb is.
Nyugodtan lehet hordani strandra szerintem.
Én is láttam már tini lányokat tornadresszben strandon.
Utcánkban lakik egy srác akinek van egy nagyon kedves csinos barátnője, 25 évesek, és a csajt sokat láttam tornadresszbe futni, nyáron simán csak az volt rajta, cseppet sem zavartatta magát. Van egy szabadtéri strand is a városunkba ahol láttam már őket és a csaj hosszú ujjú dresszt viselt egész nap. Igaz a bőre szinte hófehér állítólag érzékeny a napra ezért is viselte a dresszt.
sziasztok!
en hordom ma is!
szeretem! hosszu ujju valtozataim vannak kek,piros,fekete,lila,feher,mintas,potttyos,stb szinekben! strandra de a tengerpartra is hordom! nem vagyok egyedul igy oltozve!
most a keket vettem fel,igy megyek a varosba!csak egy kis szonyacskat veszek ra!
jo hetveget mindenkinek puszival!-(39N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!