Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Szánalmas a hamísitott...

Lányok! Szánalmas a hamísitott Lv, Gucci, Prada táska! Mikor jöttök végre rá?!

Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 18:38
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
68%
szerintem ha olyan az anyagi helyzete hogy csak hamisítványt tud venni ne vegye meg!!!nincs annál gázabb mikor turkálóba vett ruhái vannak és hozzá egy LV táska és ez így van az eredetivel is! akkor legyen mindene drága és akkor azt sugározza hogy a felsö tizezerhez tartozik viszont aki megteheti akinek sok pénze van nem csak eredeti táskája van hanem mindene tök drága öltözködés terén.akinek meg csak kétezer ftja van egy olyan táskára amit a sztárok ajándékba kapnak addig ne pattogjon mert nevetséges és ízléstelen és az összkép kicsit érdekes lehet!
2010. aug. 10. 11:44
 32/44 anonim ***** válasza:
77%

NEkem van hamis lv tatyim. Olaszországban vettem nyaraláskor 5euroért:) nem igazán hordom, mert az alakja miatt nem nagyon praktikus. Nem Budapesti vagyok, hanem Békéscsabai és itt nincs ennyire elterjedve. SZóval én nem igazán hordom, de viszont nekem tetszett, mikor megvettem. 5euró egy táskáért meg főleg jó:)

Igen az szánalmas, ha valaki azt mondja rá, h jaaaaaj eredeti bla bla... Látszik ezeken, hogy nem azok. Eszembe se jutott még, hogy ha valaki kérdezni azt mondjam eredeti. Ez a cink, nem a táska!

20/L

2010. aug. 10. 11:48
 33/44 anonim ***** válasza:
76%
De amúgy tényleg az a leggázabb, mikor jön ilyen menőn a kínai, ízléstelen cuccaiban és ott viszi a LV táskát, mint valami kincset. És akkor még próbál rám nézni ilyen lenézően, hogy neki mije van, én meg visszanézek rá úgy, hogy lesüti a szemét:)
2010. aug. 10. 11:56
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
elárulok annyit,h a legjobb,legdrágább ruhaboltokba kínai nagykerekből hozzák az árut,és eladják 3szoros áron :) én tudom...szóval nem kell itt pattogni h kínai cucc,mert minden az kb.
2010. aug. 10. 12:34
 35/44 anonim ***** válasza:
71%
Na és ha hamis, akkor mivan. A lányok többségének csak hamisra telik. Egyébként maga Louis Vuitton volt az aki azt mondta: addig jó amíg hamisítják a táskáimat, mert ingyen reklámot csinálnak.És milyen igaza lehet. Lehet direkt hamisítják, elvégre manapság mindenki tudja mi az LV, mi az Louis Vuitton.
2010. aug. 10. 13:37
 36/44 anonim ***** válasza:
78%
egyébként már 50 éve sőt 100 éve is lazán hamísitották
2010. aug. 10. 13:38
 37/44 A kérdező kommentje:

10:15!

Honnan veszed hogy nincs pénzem rá??Meg hogy egyből tejel valaki nekem???Miből gondolod?? ...

Meg ki mondta hogy nekem van eredeti táskám?? Uh..

Tele van ökrökkel Magyarország...!

Amúgy igen, én Görögbe láttam LV táskákat 6 euróért...

Meg Egyiptomba Converse tornacipő 1200Ft :|| Azdurva..

2010. aug. 10. 19:17
 38/44 A kérdező kommentje:
JA! Am meg nem élek/nem fogok minimálbéren élni:)) Mert sokat tanultam..úgyhogy attól ne félj!:) Nem kell hogy engem bárki is "tejeljen";) Ha már így személyeskedünk:))
2010. aug. 10. 19:20
 39/44 anonim válasza:
57%

Kedves Hozzászóló!

Elmesélek nektek egy történetet. Én több eredeti Louis Vuittont is vettem már magamnak, és van néhány Pradam és Guccim is. Egy időben sokan mondták: "Szép a táskád, Hamis?" Én legtöbbször azt mondtam, hogy igen az. :))) Miért? Nem kell mindenkinek tudni hogy megengedhetek magamnak olyan táskát ami 150 ezernél kezdődik. Viszont a luxus amit nyújt, az ill. az anyaga... Szóval, szeretem őket...

Aztán egy barátnőm megmutatott nekem egy weboldalt. WWW.divatholmi.com

Itt olyan másolatokat árulnak a drágább kategóriában amik teljesen megegyeznek az eredetivel. Vagy annyi a különbség mindössze, ami már megér 2-300 ezer Ft spórolást. Higgyétek el sokkal többen megengedhetik maguknak mint azt gondolnátok, é persze sokkal kevesebben mint amennyit látni az utcán. Viszont szerintem mindenki megérdemli hogy legyen egy ilyen táskája még ha hamis is. :)WWW.DIVATHOLMI.COM

2012. jún. 11. 08:35
 40/44 anonim ***** válasza:
8%
ez a kérdés a gáz... nekem guccim van, turkálóból és hát gondolom, hogy nem eredeti, de ezzel a nagyképű szöveggel, hogy Kelet-Európa és társai, nagyon nem győztél meg róla, hogy a te értékrended van a helyén és nem az enyém. Ne az alapján ítélj meg valakit, hogy mi van a kezében... Úristen. Én tuti, hogy fogom hordani a "guccimat", mert szép és pont belefér az a füzetem, amit suliba hordok. Pont. És nem érzem gáznak magam. Persze a felvágós kis p*csákat én is utálom, de nem a luiszvuttyonon múlik nekik sem, hogy YAY, vagy NAY kategóriába tartoznak-e:D
2012. szept. 3. 10:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!