Lányok! Szánalmas a hamísitott Lv, Gucci, Prada táska! Mikor jöttök végre rá?!
Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 18:38
1/44 anonim válasza:
Majd ha lesz pénzem eredetire,akkor ráfogok jönni hogy a hamis az gáz!
3/44 anonim válasza:
Egyet értek a kérdezővel. A hamisítványokat azok veszik akik nagyzolni akarnak. Hátha van 1-2 hülye aki el is hiszi hogy igazi. -.- Főleg az ilyen 14-15 éves kis csajoknál van ez. Szerintem is szánalmas.
5/44 A kérdező kommentje:
Végre valaki egyetért velem:))
Megveszi valaki a hamis LV táskát 5.000-15.000-ért(nevetséges) virít róla hogy "hamisítvány vagyok", és ennyi pénzért olyan szép táskákat lehet venni..
2010. aug. 3. 18:54
6/44 anonim válasza:
Sztem is szánalooom! GÁZ! :D Egyetértek a kérdezővel!
7/44 anonim válasza:
teljesen egyetértek. ráadásul a legtöbb ""LV""" tatyó még ronda is:) és nem hihető h a new yorkeres. h&mes cuccok mellé százezres táskát vesztek.. aki bkv-n "LV" vel utazik az kamu..:D
8/44 anonim válasza:
szerintem ezek a márkák rajosak!
9/44 anonim válasza:
és már messziről kilehet szúrni hogy kamu.meg nehogymár a mammutban minden 2. embernek LV táskája legyen:D könyörgöm ez magyarország:DDD
10/44 anonim válasza:
Én tök jót szoktam az ilyeneken nevetni, hogy ezzel akarnak menők lenni, holott süt róluk, hogy nem tudnák megfizetni. Egyébként a felsorolt márkák táskáinak legtöbbje szerintem és fantáziátlan is. 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!